menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Slijtagedelen

Slijtagedelen

De Boer Drachten is de specialist in voordelige slijtage delen, met fabrieksprijzen! In ons assortiment vindt u alle veelgebruikte onderdelen voor uw Rotoreg of hooischudders. In ons assortiment bieden we voor de meeste machines zowel originele onderdelen, als imitatie aan.

Ook voor topstangen en aftakassen kunt u hier terecht. Zo bieden wij u een bijzonder voordelig assortiment originele Walterscheid aftakassen aan. Ook losse afschermingen van Walterscheid zijn verkrijgbaar.

Lees meer...

Eenvoudig besparen

Door zelf bijvoorbeeld de tanden van uw cirkelschudder te vervangen bespaart u enorm op de onderhoudskosten van uw materieel. Door de tanden extra voordelig in te kopen bij De Boer Drachten, bespaard u ook nog eens op de slijtagedelen! Zo bent u aan alle kanten extra voordelig uit.

Het juiste onderdeel

Om het juiste slijtagedeel te vinden kunt u zoeken (bovenaan de pagina) op uw machine nummer, Bijvoorbeeld “kuhn 57609000”. U vindt dan zowel een originele tand als een imitatie. Ook kunt u bij ‘hooibouwdelen’ een filter instellen op het merk ‘Kuhn’. Dan krijgt u een overzicht met alle tanden van dit merk.

Werkverlichting

In ons assortiment vindt u ook een uitgebreide en voordelige collectie werklampen en verlichting. Geschikt voor bijna elke situatieen elk voertuig. Van zwaailamp tot werklicht. Ook is een groot deel hiervan voorzien van LED technologie. Ook losse lampjes zijn verkrijgbaar.

Smeermiddelen en Olie

Uw besparing houdt niet op bij deze onderdelen. Bij De Boer Drachten kunt u nu ook supervoordelig smeervetten en olie kopen van ons huismerk. Zo kiest u voor hoge kwaliteit met een lage prijs! kijk eens bij ons assortiment olie en smeermiddelen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw