menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Aftakas kopen? - Gratis verzending!

Walterscheid aftakas

Walterscheid aftakassen

De Boer Drachten biedt een compleet assortiment aftakassen voor trekkers van het kwaliteitsmerk Walterscheid. De meest voorkomende aftakassen kunnen we ook nog eens gewoon uit voorraad leveren. Bovendien bieden wij u een zeer scherpe prijs op uw Walterscheid aftakas. In ons assortiment vindt u alle categorieën, maar ook groothoekkoppelingen en groothoekaftakassen. Naast Walterscheid vindt u ins ons assortiment ook aftakassen van: Bondioli Pavesi (ByPy) en Binachi.

 

Op alle Walterscheid aftakassen krijgt u bij ons een laagste prijsgarantie!

Lees meer...
704 artikelen gevonden
Sorteer op:
Walterscheid Kruisstuk 27x75 - W2300
Walterscheid Kruisstuk 27x75 - W2300
€ 41,66 (per stuk)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Vergelijken (0)

Aftakassen

Hoe vind ik de juiste aftakas?

Bij alle aftakassen staan alle nodige gegevens op de website. Dat gaat bijvoorbeeld om de lengte, serie, vermogen, en alle maten van de klauwen. Zo vindt u snel de juist aftakas voor uw tractor. Ook het originele Walterscheid nummer en de maat van de beschermer vindt u bij de aftakas. In ons assortiment vindt u meer dan 60 verschillende aftakassen! Als u alleen een losse beschermer, buis of kruisstuk nodig heeft, kunt u die ook eenvoudig los bestellen. Zo kunt u uw eigen aftakas weer helemaal compleet maken.

Toebehoren en onderdelen

In ons brede slijtage assortiment vindt u niet alleen de aftakassen. Ook andere hef-en koppeldelen, topstangen, gaffels, borgpennen en natuurlijk koppelingskogels vindt u in ons brede assortiment slijtagedelen.

Slijtagedelen

De Boer Drachten biedt een meer dan compleet assortiment met grondbouwdelen, hooibouwveren en andere onderdelen van voertuigen en machines die snel slijten. De meeste onderdelen zijn zowel origineel verkrijgbaar als niet-origineel. De niet-originele delen zijn van hoge kwaliteit en zeer voordelig. Ook bieden wij u een breed assortiment olieën en smeermiddelen van ons eigen merk. Van hoge kwaliteit en extra voordelig.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw