menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hooiharken bij de Boer

Hooiharken

Voor het kopen van hooiharken hoeft u niet verder te zoeken. Bij de Boer Drachten hebben we een groot assortiment harken te koop die het opharken van hooi voor u een stuk gemakkelijker zullen maken. De harken zijn ook zeer geschikt voor andere doeleinden bijvoorbeeld het opharken van gras en bladeren. Ons assortiment is groot en divers. De meeste harken zijn uit voorraad leverbaar en in de meeste gevallen heeft u de hooihark snel in huis, vaak al de volgende werkdag. Dus zoek niet verder en koop hier uw hooiharken.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende soorten hooiharken

Wij hebben diverse soorten hooiharken in ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld houten hooiharken of harken gemaakt van aluminium of kunststof. Ook voor een losse steel heeft u bij de Boer Drachten een ruime keus. De harken kunnen tanden hebben aan beide kanten maar we hebben ook harken met alleen tanden aan één kant van de hark. 

Wat is een hooihark

Een hooihark is een speciale hark waarmee u gemakkelijk uw hooi maar ook bijvoorbeeld gras en bladeren kunt op harken. De tanden staan dicht bij elkaar zodat u het hooi makkelijk op kunt harken en zo blijft er zo weinig mogelijk hooi of gras liggen. Wij hebben ook de originele Friese en Groningse hooihark te koop. Deze harken staan schuin, hierdoor kunt u gemakkelijk gras of hooi vanaf de zijkanten harken en hoeft u er niet midden in te gaan staan.

Harken van diverse merken

Onze hooiharken verkopen wij van diverse merken. Ze zijn allemaal van topkwaliteit. Zo verkopen wij harken van het merk Talen Tools. Dit merk heeft een ruim assortiment harken maar ook losse stelen en bijvoorbeeld ander stalgereedschap zoals batsen en stalbezems. Bij ons kunt u dus terecht voor al uw stalgereedschap. Andere merken zijn bijvoorbeeld Jost en Cosnet La Gee.

Hooiharken kopen

Als u de keuze heeft gemaakt voor de juiste hooihark dan kunt u deze direct online bestellen. De harken zijn lang en breekbaar en daarom worden ze in sommige gevallen geleverd met onze eigen dienst. Deze rijdt een vaste route door Nederland op vaste dagen. Daarom kan de levering in die gevallen soms wat langer duren. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze mooie winkel in Drachten. Daar vindt u naast hooiharken een groot assortiment ander stalgereedschap zoals kruiwagens en zaagselstrooiers. Wacht niet langer en bestel uw hooiharken direct online.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw