menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hooivorken bij de Boer Drachten

Hooivorken

Niet alleen heeft de Boer Drachten diverse hooivorken en mestvorken beschikbaar, ook hebben we losse stelen in het aanbod. Tot ver in de geschiedenis is dit type gereedschap al onmisbaar in agrarische bedrijven. Wij hebben diverse varianten, waardoor er ongetwijfeld een hooivork of mestvork is die perfect aansluit bij jouw wensen.

Lees meer...
47 artikelen gevonden
Sorteer op:
Talen Tools Maisvork 8-Tands Met Steel
Talen Tools Maisvork 8-Tands Met Steel
€ 95,06 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Mestvorksteelbus met Dop
Mestvorksteelbus met Dop
€ 3,55 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Dop voor Mestvorksteelbus
Dop voor Mestvorksteelbus
€ 3,89 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kerbl Mestvork Aubiose Steel Los
Kerbl Mestvork Aubiose Steel Los
€ 14,12 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Hooivorken

Mestvorken van metaal

Een degelijke mestvork met aluminium, zink kunststof of stalen tanden heeft een lange levensduur. Wij hebben ze onder meer met 4, 5, 6 en zelfs 15 tanden in het assortiment. Hoeveel tanden je nodig hebt, hangt af van het gebruik. Voor het verplaatsen of verschuiven van verfijnde materialen, waaronder bijvoorbeeld zaagsel en vlas. Bij het werken met stro en mest volstaat een model met minder tanden prima. Voor de mensen met paarden, hebben we een speciale paardenstalvork.

Is dit type vork niet helemaal wat je zoekt? In ons grote aanbod met stalgereedschap hebben we ook andere types, waaronder hooivorken, hooiharken, stalbezems en spitvorken.

Losse steel of vork

Mestvorken kun je bij ons compleet bestellen. Maar het kan voorkomen dat na verloop een vork of juist de steel kapot gaat. Geen paniek, deze onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Een milieuvriendelijke keuze, want zo bespaar je grondstoffen. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit producten, van merken als La Gee, de Wit en Talen Tools. 

Wanneer je het werk wat lichter wil maken, is het verstandig om te kiezen voor een gebogen steel. Afhankelijk van je persoonlijk wensen, kun je een steel met of zonder handvat aan het einde kiezen. De meeste vorken hebben een zogenaamde T-steel.

Onze klantenservice staat voor je klaar, wanneer je niet precies weet welke keuze je moet maken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je moeiteloos adviseren. Niet alleen op het gebied van de mestvork, maar ook voor alle andere producten die nodig zijn op het boerenbedrijf.

Eenvoudig online mestvorken kopen

Voor het kopen van gereedschap voor de tuin of het bedrijf hoef je de deur niet meer uit. Het mag natuurlijk wel, want je bent van harte welkom in onze winkel. Bestel je liever een mestvork via internet? Bij de Boer Drachten profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van snelle verzending.

Sommige producten vervoeren we met onze eigen transportdienst, andere producten gaan met een standaard pakketdienst. Onze eigen transportdienst levert in 90% van Nederland. Neem contact op wanneer uw postcode niet beschikbaar is.

Vergeet niet je bestelling compleet te maken met andere gereedschappen en onderdelen die je nodig hebt. Wacht niet langer en bestel je mestvorken direct online!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw