menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stalbezems kopen? - Gratis verzending!

Stalbezems

Stalbezems zijn een must voor het goed schoonmaken van uw stal. Bij de Boer Drachten vindt u een groot assortiment bezems in verschillende maten en gemaakt van diverse materialen. Bent u alleen op zoek naar een bezem of alleen een steel dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u morgen al gebruik maken van uw nieuwe bezem, bestel dan hier direct online uw stalbezems.

Lees meer...
43 artikelen gevonden
Sorteer op:
Talen Tools Straatbezem 41cm Zonder Steel
Talen Tools Straatbezem 41cm Zonder Steel
€ 13,14 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vikan Veger Medium Groen 50 cm
Vikan Veger Medium Groen 50 cm
€ 23,09 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Verschillende soorten stalbezems

Bij de Boer Drachten vindt u een groot assortiment stalbezems. Hierdoor is het soms lastig om de juiste bezem te kiezen. Wij kunnen u daar mee helpen. Voor het gebruik in de stal is het handig een brede bezem te kiezen. Het gaat vaak om grotere oppervlaktes en zo bent u het snelste klaar. 

Heeft u in uw stal veel grof vuil liggen dan kunt u het beste kiezen voor een bezem met harde haren. Deze zijn dan vaak gemaakt van kunststof of natuurvezel. Hiermee kunt u gemakkelijk het grove vuil opvegen. Heeft u vooral veel fijn en klein vuil in uw stallen liggen dan is een zachte stalbezem een goede keuze. Met deze zachte bezem die vaak gemaakt is van kokos veegt u zelfs de kleinste deeltjes makkelijk bij elkaar. 

Losse bezemstelen en bezems

Mocht u al in het bezit zijn van goede stalbezems maar hebben de stelen het begeven, dan is het ook mogelijk om bij ons te kiezen uit ons grote assortiment losse stelen. De stelen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes zodat er altijd een goede steel bij zit die past bij uw lengte. Hierdoor kunt u ergonomisch werken en voorkomt u rugpijn. 

Om het vegen nog lichter te maken hebben wij ook gebogen stelen te koop. De losse stelen zijn natuurlijk ook te gebruiken in combinatie met onze andere soorten stalgereedschappen zoals bijvoorbeeld de hooivorken, mestvorken en vloertrekkers. Wij verkopen ook bezems zonder steel. U kunt deze plaatsen op een bezemsteel die u al in uw bezit heeft. Dit is natuurlijk een mooie milieuvriendelijke oplossing want hiermee bespaart u grondstoffen. Ook kunt u door de keuze tussen de losse vegers en stelen ook een stalbezem samenstellen die aan al uw wensen voldoet.

 

Een schone opgeruimde stal

Met een brede stalbezem is het gemakkelijk het vuil zo snel mogelijk op te vegen. Om het vuil af te voeren is het handig hierbij een kruiwagen te gebruiken. Bij de Boer Drachten vindt u ook een groot assortiment kruiwagens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Er zit altijd een geschikt model tussen. Natuurlijk kunt u de de grote stalbezems gebruiken voor meerdere doeleinden, ze zijn ook zeer geschikt als straatbezem.

 

Bestel uw stalbezems online

Wilt u graag zo snel mogelijk gebruik maken van uw bezem? Dan kunt u deze direct online bestellen. De meeste stalbezems zijn uit voorraad leverbaar. U heeft de bezem dan in de meeste gevallen al morgen in huis mits u deze voor 16.00 uur bestelt. 

Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste bezem dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze specialisten die u zullen voorzien van professioneel advies. Geniet morgen al van een schone stal en bestel nu online uw stalbezems.


 
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw