menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Bestel vloertrekkers online

Vloertrekkers

Vloertrekkers zijn misschien niet de meest geavanceerde en spectaculaire producten. Maar ze zijn wel broodnodig om de vloer schoon te houden. In de keuken, de badkamer maar natuurlijk ook in het boerenbedrijf. Wij hebben een groot aanbod van trekkers, met en zonder steel.

Lees meer...
94 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stalschuiver Hout - 50 Cm
Stalschuiver Hout - 50 Cm
€ 20,95 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Vloertrekkers in verschillende soorten en maten

Ons assortiment vloertrekkers is redelijk uiteenlopend. Een simpel plastic exemplaar voor huishoudelijke taken kun je uiteraard bij ons kopen. Let erop dat een trekker met rubber handig is voor gladde vloeren. Gebruik schuim of extra zacht rubber op plekken met tegels, dit gaat beter door de voegen. Uitstekende producten worden bijvoorbeeld geleverd door het merk Vikan. Deze trekkers hebben een handig cartridge systeem waarbij het rubber te vervangen is. Gebruik een lichte kleur zodat het vuil goed zichtbaar is. Zo weet je direct dat je goed werk verricht! Bekijk de Vikan vloertrekkers in ons aanbod. 

Vloertrekkers voor in de stal

Vloertrekkers kunnen ook in de stal worden gebruikt. Ook de stal moet schoon blijven natuurlijk. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld een boxschraper. Het klinkt misschien niet heel fris, maar zo’n schraper is een soort vloertrekker, die handig is voor het verwijderen van opgedroogde mest. We hebben ook diverse aluminium trekkers die geschikt zijn voor het robuuste gebruik in agrarische bedrijven. Gebruik een speciale voerschuiver om bijvoorbeeld maïs voor de dieren op de juist plek te plaatsen. Voor elk type stal hebben wij bijpassende vloertrekkers. 

Vloertrekker met steel

Bij de Boer Drachten kies je uit een groot aanbod van vloertrekkers. Bij veel types kun je de steel en trekker los van elkaar bestellen. Dat kan erg handig zijn, want je hoeft alleen maar de trekker te vervangen wanneer deze bijvoorbeeld versleten is. Je profiteert daarnaast van scherpe prijzen en snelle levering. Dit geldt ook voor ander gesteeld gereedschap, zoals mestvorken, hooiharken en stalbezems. Hulp nodig? Neem contact op, we beantwoorden graag al je vragen.

Nu online vloertrekkers kopen

Profiteer direct van ons ruime aanbod. De meeste producten zijn gewoon uit voorraad leverbaar, waardoor je ze snel thuisbezorgd krijgt. Je kunt langskomen in de winkel, maar online bestellen is misschien wel net zo makkelijk. Wacht dus niet langer en koop hier direct je vloertrekkers!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw