menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zaagselstrooiers bij de Boer

Zaagselstrooiers

Bent u op zoek naar een (elektrische) zaagselstrooier? Bij de Boer Drachten vindt u diverse soorten die de verspreiding van zaagsel of bijvoorbeeld kalk in uw stal een stuk eenvoudiger maken. Bekijk hier online ons assortiment zaagselstrooiers.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waarvoor wordt een zaagselstrooier gebruikt

Het is erg belangrijk voor uw koeien of paarden om een laagje zaagsel in hun box te hebben liggen. Het zaagsel neemt vocht op en droogt op waardoor het niet gaat broeien. Om dit zaagsel door de stal te verspreiden is een zaagselstrooier of boxenstrooier een heel handig hulpmiddel. Hiermee kunt u namelijk grote hoeveelheden zaagsel of ander strooisel in één keer mee nemen en heel handig en gelijkmatig verspreiden. Dit zorgt voor zuiniger verbruik van materialen. Voor het schoonmaken van de boxen en het afvoeren van het oude strooisel kunt u gebruik maken van een boxschraper of vloertrekker.


Elektrische strooiers

Wij verkopen elektrische zaagselstrooiers van het merk AG. Deze heeft twee uitvoeringen de AG Maxi en de AG Mini. Dit zijn handgetrokken elektrische strooiers. Ze werken op een oplaadbare batterij. Deze wordt samen met de lader meegeleverd. De strooiers verdelen het zaagsel of kalk heel gelijkmatig op een afstand tussen de 60 en 150 cm. De hoeveelheid strooisel is in te regelen met een schuif en is zeer eenvoudig te bedienen. Dit bespaart veel tijd en het strooisel wordt heel regelmatig verdeeld wat er weer voor zorgt dat een AG Maxi zaagselstrooier zuinig is in het gebruik van strooisel.

Vink zaagselstrooier

De Vink zaagselstrooier is een eenvoudig handgereedschap dat door een accuboormachine wordt aangedreven. De strooier is geschikt voor verschillende soorten strooisel. Het apparaat strooit en mengt de materialen in één beweging. De boxenstrooier is ook gemakkelijk te gebruiken als de koeien nog in de stal aanwezig zijn. Door zijn kleine formaat kunt u makkelijk tussen de hekken door om het zaagsel te verspreiden. Doordat het materiaal laag boven de vloer verspreid wordt onstaat er weinig stof. In deze strooier kunt u in één strooibeurt ongeveer 40 liter strooisel mee nemen. 

 

Zaagselstrooiers te koop

Bij de Boer Drachten koopt u gemakkelijk online uw boxenstrooier. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze in korte tijd in huis kunt hebben. Ook voor advies en vragen over een strooier kunt u contact met ons op nemen. Onze specialisten kunnen u voorzien van goed en gedegen advies. Ook voor ander stalgereedschap bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u alles in één bestelling snel in huis hebben. Wij hebben bijvoorbeeld voor het afvoeren van het gebruikte zaagsel een groot assortiment kruiwagens en bijvoorbeeld stalbezems in ons assortiment. Twijfel dus niet langer en bestel online bij de Boer Drachten uw zaagselstrooiers.
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw