menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Stalinrichting, herinrichting en koecomfort

Stalinrichting, herinrichting en koecomfort

Op het gebied van stalinrichting heeft de Boer Drachten alles in huis. Niet alleen voor rundvee, maar ook voor paarden, varkens, kippen en andere dieren. Dankzij ons hoogwaardige aanbod met alles voor de stal, kunt u op een verantwoorde, veilige en diervriendelijke manier aan de slag gaan in uw bedrijf. Vind nu de juiste producten voor het inrichten van de stal en bestel online!

Lees meer...

Van alle markten thuis wat betreft stalinrichting

Bij het inrichten van een veehouderij komt nogal wat kijken, dat hoeven wij u niet te vertellen. Dieren moeten goed kunnen eten en drinken. Maar ook de hygiëne is van groot belang. Hetzelfde geldt voor het verzorgen van goede luchtkwaliteit. Daarom is ons assortiment op het gebied van stalinrichting uiteenlopend. De Boer Drachten ondersteunt u in het maken van de beste keuzes, door het ruime aanbod en het beste advies. We geven een overzicht van de belangrijkste productgroepen.

Stalventilatoren

Frisse lucht is van groot belang voor alle diersoorten. En ook voor u, wanneer u in de stal aan het werk bent. Daarom heeft de Boer Drachten een ruim aanbod van stalventilatoren, uiteraard in diverse soorten en maten. Kies een type dat het best past bij uw stalomstandigheden.

Koeborstels

We hebben diverse soorten koeborstels beschikbaar. Ze zijn onmisbaar voor het welzijn van rundvee. De borstels zijn makkelijk te bevestigen. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit voor een lange levensduur.

Voerbakken

Als het om stalinrichting gaat, mogen voerbakken natuurlijk niet ontbreken. We hebben ze voor diverse diersoorten. Voor dieren die hooi eten, hebben we hooiruiven voor zowel binnen als buiten. Ook drinkbakken behoren uiteraard tot het assortiment.

Maar De Boer biedt ook andere belangrijke zaken aan op het gebied van voeding. Kijk gerust rond op deze pagina, en ontdek alles wat wij verkopen op het gebied van stalbenodigdheden.

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering

Waarom is het handig om alles voor de stalinrichting online te bestellen? De Boer Drachten heeft niet alleen een groot assortiment, maar levert ook uitsluitend artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast profiteert u regelmatig van aanbiedingen en leuke acties. De meeste producten zijn razendsnel te leveren. U hoeft het bedrijf niet meer te verlaten om inkopen te doen, want alles wordt op locatie geleverd.

Koop nu alles voor de stalinrichting bij de Boer Drachten

Of u nu koeien, schapen, paarden, varkens of pluimvee houdt, voor alle dieren hebben we de juiste stalbenodigdheden beschikbaar. Wij zijn uiteraard bereikbaar voor u om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Raadpleeg hiervoor uw vertegenwoordiger of neem contact op met onze klantenservice. We hebben uitgebreide kennis van zaken, met dank aan jarenlange ervaring. Weet u al precies wat u nodig hebt? Wacht dan niet langer en koop online alles voor de stalinrichting!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw