menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stalinrichting, herinrichting en koecomfort

Bent u toe aan een renovatie van de stal, of is het nodig om delen te vervangen? De Boer Drachten is de specialist op het gebied van stalinrichting. In ons assortiment vindt u voor alle gangbare maten, van 1/2 Duims tot 4 duims, de juiste buizen, klemmen, koppelingen en doppen.

 

De Boer Drachten biedt ook een groot assortiment rubbermatten voor in de stal en koeborstels. Deze artikelen dragen bij aan de comfort van het vee tijdens het verblijf in de stal.

Lees meer...

Stalinrichting aantrekkelijk gesprijd

Alle stalinrichtingsmaterialen zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Speciaal voor u hebben wij de ideale prijsstaffel gemaakt, waarbij u maximale korting krijgt als u grote aantallen nodig heeft. Zo kunt u nog voordeliger grote delen van uw stal renoveren en opnieuw inrichten.

Het assortiment

In ons assortiment stalinrichtingsmaterialen vindt u buizen, draadklemmen, draadbeugels, kapbeugels, T-klemmen, X-klemmen, kruisklemmen, buiskoppelingen, doppen en nog veel meer. Voor de bevestiging aan de muur kunt u terecht bij ons assortiment snelbouwankers en keilbouten.

Kalverstalinrichting

Ook voor de kalverstal levert De Boer een compleet assortiment kalverstalinrichting. Dit assortiment met voerhekken, doorgangshekken, zijpanelen, staanders en emmerbeugels vindt u bij de kalverhuisvesting.

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw