menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Koeborstel kopen? - Gratis verzending!

Koeborstels

Een koeborstel kopen doe je eenvoudig bij de Boer Drachten. Je kiest namelijk uit een ruim aanbod, waardoor er ongetwijfeld een geschikt type beschikbaar is. Wij hebben deze hulpmiddelen van merken als Vink, Suevia en Happy Cow. Kies nu de juiste koeborstels, profiteer van scherpe prijzen en bestel online!

Lees meer...
20 artikelen gevonden
Sorteer op:
Handborstel voor koe nylon 123.308 rood
Handborstel voor koe nylon 123.308 rood
€ 4,27 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Bovenborstel - Suevia KrazzMaxx
Bovenborstel - Suevia KrazzMaxx
€ 406,51 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Koeborstel: belangrijke voor rundvee


Koeien hebben de neiging om te willen schuren. Als veehouder kun je een handje helpen, door in de stal een koeborstel te bevestigen. Het borstelen is goed voor de gezondheid van runderen. Het zorgt onder meer voor een verbeterde bloedsomloop. Daarnaast werkt het goed tegen jeuk. Tegelijk worden de dieren er rustiger van en zullen ze minder snel gaan krabben en schuren op ongewenste plekken.

Overigens hebben we niet alleen borstels voor volwassen runderen beschikbaar, maar ook voor onder meer kalveren en geiten.

Hoge kwaliteit borstels voor runderen


In ons assortiment vind je simpele stationaire koeborstels, maar ook meer geavanceerde exemplaren. Handig zijn borstels die vanzelf gaan draaien wanneer een koe het aanraakt. De meeste types zijn makkelijk aan te sluiten op stroom en geschikt voor binnen- en buitengebruik. 

Daarnaast zijn ze uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Zo is er een borstel die vanzelf terug draait bij weerstand. Handig wanneer een staart van een koe in de borstel verzeilt raakt.

Hoge kwaliteit voor langdurige dierenwelzijn

Wanneer u besluit om een nieuwe koeborstel te kopen, is het verstandig om direct voor hoge kwaliteit te kiezen. Wij verkopen borstels gemaakt van sterke materialen, zoals gegalvaniseerd staal en polypropyleen. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de borstels jarenlang mee, en hoeft u niet telkens een nieuw exemplaar te kopen. De kwaliteitsmerken uit ons aanbod zijn onder meer Vink, Suevia en Happy Cow.

Kies en koop nu de juiste koeborstel


Heb je vragen over borstels voor koeien en andere boerderijdieren? De deskundige medewerkers van de Boer Drachten staan voor je klaar met advies. Niet alleen in de winkel, maar ook online. Stuur ons dus een bericht of bel wanneer je hulp nodig hebt. Het kan ook zijn dat je al weet wat je moet hebben. In dat geval kun je nu bestellen en profiteren van onze scherpe prijzen voor elk type koeborstel.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw