menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Koeborstel kopen? - Gratis verzending!

Koeborstels

Een koeborstel kopen doet u eenvoudig bij de Boer Drachten. U hebt namelijk de keuze uit een ruim aanbod, waardoor er ongetwijfeld een geschikt type beschikbaar is. Wij hebben deze hulpmiddelen van merken als Vink, Suevia en Happy Cow. Kies nu de juiste koeborstels, profiteer van scherpe prijzen en bestel online!

Lees meer...
17 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Koeborstel: belangrijke voor rundvee

Koeien hebben de neiging om te willen schuren. Als veehouder kunt u ze een handje helpen, door in de stal een koeborstel te bevestigen. Het borstelen is goed voor de gezondheid van runderen. Het zorgt onder meer voor een verbeterde bloedsomloop. Daarnaast werkt het goed tegen jeuk. Tegelijk worden de dieren er rustiger van en zullen ze minder snel gaan krabben en schuren op ongewenste plekken.

Overigens hebben we niet alleen borstels voor volwassen runderen beschikbaar, maar ook voor onder meer kalveren en geiten.

Hoge kwaliteit borstels voor runderen

In ons assortiment vindt u simpele stationaire koeborstels, maar ook meer geavanceerde exemplaren. Handig zijn borstels die vanzelf gaan draaien wanneer een koe deze aanraakt. De meeste types zijn makkelijk aan te sluiten op stroom en geschikt voor binnen- en buitengebruik. 

Bovendien zijn ze uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Zo is er een borstel die vanzelf terug draait bij weerstand. Handig wanneer een staart van een koe in de borstel verstrikt raakt.

Hoge kwaliteit voor langdurige dierenwelzijn

Wanneer u besluit om een nieuwe koeborstel te kopen, is het verstandig om direct voor hoge kwaliteit te kiezen. Wij verkopen borstels gemaakt van sterke materialen, zoals gegalvaniseerd staal en polypropyleen. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de borstels jarenlang mee, en hoeft u niet telkens een nieuw exemplaar te kopen. De kwaliteitsmerken uit ons aanbod zijn onder meer Vink, Suevia en Happy Cow.

Kies en koop nu de juiste koeborstel

Heeft u vragen over borstels voor koeien en andere boerderijdieren? De deskundige medewerkers van de Boer Drachten staan voor u klaar met advies. Niet alleen in de winkel, maar ook online. Stuur ons dus een bericht of bel naar onze klantenservice wanneer u hulp nodig hebt. Indien u zeker weet welke koeborstels en toebehoren u wilt bestellen, bestel deze online bij De Boer en profiteer van onze scherpe prijzen en, indien voorradig, een snelle levering voor elk type koeborstel.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw