menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stalmatten kopen? Gratis verzending!,-

Stalmatten

Het gebruik van stalmatten heeft meerdere voordelen voor dieren. Vooral voor paarden zijn ze populair, maar andere diersoorten kunnen er net zo goed van profiteren. Denk aan koeien en gevogelte. Bekijk hier het complete aanbod en bestel stalmatten online!

Lees meer...
19 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Kraiburg KKM Rubbermat 170 cm
Kraiburg KKM Rubbermat 170 cm
vanaf  € 263,07 € 208,94 (per stuk)
Kraiburg Kura-F Rubbermat, 3 zijden
Kraiburg Kura-F Rubbermat, 3 zijden
vanaf  € 85,61 (per stuk)
Kraiburg Kura F Rubbermat, 2 zijden
Kraiburg Kura F Rubbermat, 2 zijden
vanaf  € 91,36 (per stuk)
Staloma Rubbermat
Staloma Rubbermat
vanaf  € 134,48 (per stuk)
Kraiburg KIM Rubbermat puzzelverbinding
Kraiburg KIM Rubbermat puzzelverbinding
vanaf  € 180,10 (per stuk)
Kraiburg KIM Longline Rubbermat
Kraiburg KIM Longline Rubbermat
vanaf  € 143,02 (per meter)
Kraiburg KKM Rubbermat 183 cm
Kraiburg KKM Rubbermat 183 cm
vanaf  € 259,59 (per stuk)
Kraiburg WingFlex Rubbermat
Kraiburg WingFlex Rubbermat
vanaf  € 346,42 (per stuk)
Lomax Rubbermat 110x175cm.
Lomax Rubbermat 110x175cm.
€ 99,29 (per stuk)
leverbaar binnen 2-4 weken
Vergelijken (0)

Rubber stalmatten

Dankzij rubber stalmatten lopen dieren op een beter geïsoleerde ondergrond. De matten zie je vaak terug op betonvloeren, maar plaatsing op roosters is ook mogelijk. De matten geven dieren een veel comfortabeler gevoel. 

Een betonvloer voelt al snel ijskoud aan in de winter en is ook nog eens keihard. Zelfs stro op het beton strooien is vaak niet afdoende, omdat dieren het aan de kant schuiven zodra het vochtig wordt door het klimaat in de stal.

Beter voor de gezondheid van het paard

Alleen al vanwege het comfort zijn stalmatten goed voor het welzijn van paarden en andere dieren. Maar ze voorkomen ook nog eens gewrichtsklachten doordat de ondergrond zachter is. Tevens biedt een mat uitstekende grip en zijn glijpartijen een stuk zeldzamer. 

Het grootste deel van de verkrijgbare exemplaren is voorzien van drainage, zodat urine afgevoerd wordt. Daarnaast zijn de matten makkelijk schoon te maken. Eigenlijk mogen ze niet ontbreken in de stal, net als stalventilatoren en andere vormen van stalinrichting.

Langdurige gebruik van hoogwaardige matten

Wanneer u op zoek bent naar stalmatten van rubber voor paarden, heeft de Boer Drachten diverse opties. De matten zijn van hoge kwaliteit. Enerzijds legt u ze makkelijk aan, anderzijds haalt u ze, indien gewenst, ook probleemloos mee weg en is verplaatsen geen enkel probleem.

Kies een mat met puzzelstructuur, zodat de mogelijkheid ontstaat meerdere matten met elkaar kunt verbinden. Er ontstaan dan geen gaten meer tussen de matten, terwijl ze wel netjes blijven liggen.

Bestel nu de beste rubber stalmatten

Nog geen matten in de stal neergelegd? Dan wordt het misschien tijd om er alsnog mee te beginnen. Het is namelijk goed voor de gezondheid en het welzijn van de dieren. 

Heeft u vragen of wenst u advies van De Boer te ontvangen? Neem contact op door te bellen of te mailen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u van advies te voorzien. Indien u al weet welke stalmatten u wilt aanschaffen, bestel deze dan nu online en profiteer, indien voorradig, van scherpe prijzen en een snelle levering. Ook daarom kiest u voor De Boer!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw