menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Stalventilator kopen? - Gratis verzending!

Stalventilatoren

Stalventilatoren zorgen voor een aangenaam klimaat in stallen voor rundvee, paarden, pluimvee en andere diersoorten. Niet alleen zorgt de ventilator voor verfrissing, ook blijft de temperatuur beter beheersbaar. Profiteer van scherpe prijzen en snelle levering, bestel nu hier jouw ventilator voor de stal! Bij de stalventilatoren kunt u alle benodigdheden vinden.

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Beter klimaat met stalventilatoren

Onze krachtige stalventilatoren mogen niet ontbreken in de stal. Vooral in de zomermaanden kan de temperatuur snel oplopen. Het is dan ook noodzakelijk om te zorgen voor verfrissing. Een slecht klimaat kan de eetlust van dieren verminderen. 

Ook kan hittestress ontstaan, wat uiteraard ook slecht is voor het welzijn van de dieren. Bij runderen kan dit onder meer leiden tot problemen als melkverlies klauwaandoeningen. Je kunt gerust zeggen dat ventilatoren behoren tot de belangrijkste zaken op het gebied van stalinrichting, net als koeborstels, voerbakken, hooiruiven en stalmatten.

Zuinig gebruik met een frequentieregelaar

Het koppelen van een frequentieregelaar en temperatuurregelaar helpt je om energie te besparen. U kunt vooraf de gewenste instellingen bepalen. Zo gaat de ventilatie niet onnodig hard aan het werk, terwijl dit helemaal niet nodig is. 

Uiteraard vindt u de frequentieregelaar ook in ons assortiment, zodat je deze ook direct kunt bestellen bij aankoop van stalventilatoren.

Hulp bij het kopen van stalventilatie

Waarschijnlijk weet je zelf wel of je een horizontale of verticale stalventilator nodig heeft. Hoe dan ook, het kan zijn dat je vragen hebt over de producten. Geen nood, want we helpen graag mee met het vinden van de juiste stalventilatie. Tijdens openingstijden kun je ons bellen, maar een bericht sturen kan natuurlijk altijd. Schroom niet om vragen te stellen, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je op deskundige wijze helpen.

Direct online stalventilatoren kopen

Het gemak van online bestellen voor jouw bedrijf is ongekend. Je hoeft de deur niet meer uit om ventilatoren aan te schaffen, maar laat de apparaten gewoon thuis of op het bedrijf afleveren. Desondanks ben je uiteraard van harte welkom in onze winkel, wat natuurlijk makkelijk kan als je in de omgeving van Drachten woont. Zowel online als offline helpen we je graag met het kopen van de juiste stalventilatoren!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw