menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hooiruiven online bestellen? Vandaag besteld is morgen in huis

Hooiruiven

Hooiruiven zijn nodig voor het voeden van paarden, kalveren, geiten, schapen en andere dieren. Meestal krijgen ze een plek in de weide en worden ze gevuld met hooi. De Boer Drachten beschikt over diverse types. Maak je keuze en bestel direct via de website!

Lees meer...
22 artikelen gevonden
Sorteer op:
Hooiruif - 165 Liter
Hooiruif - 165 Liter
€ 408,41 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Dak t.b.v. Hooiruif
Dak t.b.v. Hooiruif
€ 578,18 (per stuk)
leverbaar binnen 2-4 weken
Hooiruif - Hoekmodel
Hooiruif - Hoekmodel
€ 43,92 (per stuk)
(1)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kleine Hooiruif - 50x35x21 cm
Kleine Hooiruif - 50x35x21 cm
€ 29,02 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Hooiruif voor kalverbox Arena
Hooiruif voor kalverbox Arena
€ 46,25 (per stuk)
leverbaar binnen 2-4 weken
Vergelijken (0)

Eenvoudig bijvoeren met hooiruiven

Soms hebben dieren de beschikking over een weide vol gras. Maar vroeg of laat raakt het gras op en is bijvoeren nodig. Tenzij je de dieren direct naar binnen haalt natuurlijk. Hoe dan ook, hooiruiven bieden uitkomst. Je kunt eenvoudig bijvoeren door de ruif te vullen met hooi. De vorm van de rekken zorgt er doorgaans voor dat het voer vanzelf naar beneden zakt, naarmate de dieren meer opeten. Vanzelfsprekend zijn deze hulpmiddelen ook binnen goed te gebruiken.

Voor diverse diersoorten

Onze hooiruiven zijn geschikt voor diverse dieren, zoals paarden, kalveren, geiten en natuurlijk schapen. Wanneer je een exemplaar kiest dat je ophangt, kun je zelf de ideale hanghoogte bepalen. Er zijn ook ovalen of ronde ruiven. Deze modellen geven meerdere dieren tegelijk de ruimte om in alle rust te eten. Kies een hooiruif met dak wanneer het ruwvoer niet in aanraking mag komen met regenwater.

Bestel nu je hooiruiven online

Goede voeding is van groot belang voor dieren. De Boer Drachten heeft hiervoor natuurlijk nog veel meer hulpmiddelen in het assortiment, zoals voerbakken en drinkbakken. Bel of mail ons wanneer je vragen hebt over producten. Onze specialisten voorzien je graag van deskundig advies. Niet alleen voor professionals, maar ook voor hobbyboeren. Geen vragen? Bestel dan online je hooiruiven!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw