menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Veeverzorging

Veeverzorging

Bij De Boer begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voor je vee te zorgen. Of je nu een grote boerderij runt of een kleinschalige hobbyboer bent, de gezondheid en het welzijn van je vee staan altijd voorop. Wij hebben voor je alles waar je naar op zoek bent in het kader van veeverzorging. Bestel alles wat je nodig bent online op onze website of kom langs in één van onze vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Bel bij vragen onze klantenservice of je vertegenwoordiger. Wij helpen je graag met de betere keuze in veeverzorging.  Lees meer...

Klauwverzorging: De basis voor gezonde poten

Goede klauwverzorging is essentieel voor gezonde poten. Verwaarloosde klauwen kunnen leiden tot kreupelheid en zelfs infecties. Investeer daarom in goede klauwbekaptools en leer hoe je ze op de juiste manier gebruikt. Bij De Boer vind je een ruim aanbod aan klauwbekaptools, waaronder mesjes, tangen en slijpstenen.

Klauwbekapboxen: Veilig en efficiënt klauwverzorgen

Een klauwbekapbox maakt het klauwverzorgingsproces niet alleen veiliger voor jezelf en je vee, maar ook efficiënter. De box biedt ondersteuning aan het dier en zorgt ervoor dat het niet weg kan lopen. Bij De Boer hebben we verschillende soorten klauwbekapboxen in ons assortiment, van basic tot luxere modellen.

Veescheermachines: Houd je vee koel en comfortabel

In de zomer kan het voor vee lastig zijn om af te koelen. Een veescheermachine kan dan uitkomst bieden. Door je vee te scheren, voorkom je oververhitting en verhoog je het comfort van je vee. Bij De Boer hebben we verschillende soorten veescheermachines, van accu-aangedreven tot elektrische modellen.

Dierherkenning: houd je veestapel in de gaten

Dierherkenning is een belangrijk onderdeel van veeverzorging. Met de juiste oormerken en dieridentificatie-apparatuur houd je bij welke dieren zijn gevaccineerd en welke medicatie ze hebben ontvangen. Dit helpt je om de gezondheid van je veestapel te bewaken en ziektes te voorkomen.

Voetbaden: voorkom ziektes bij je dieren

Voetbaden zijn een effectieve manier om de klauwen van je koeien te verzorgen en te beschermen tegen ziektes. Bij De Boer hebben we verschillende soorten voetbaden, waaronder mobiele voetbaden, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw veestapel.

Dwangmiddelen: veilig en efficiënt werken met je dieren

Als boer wil je ervoor zorgen dat je veilig en efficiënt kunt werken met je dieren. Met de juiste dwangmiddelen zoals halsters en touwen, kun je je dieren veilig hanteren zonder ze te verwonden. Bij De Boer hebben we een breed scala aan dwangmiddelen voor elke situatie.

Meten, wegen en doseren: nauwkeurige resultaten voor gezonde dieren

Het meten, wegen en doseren van medicijnen is een essentieel onderdeel van veeverzorging. Bij De Boer hebben we verschillende weegschalen en doseerapparatuur om ervoor te zorgen dat je nauwkeurige resultaten krijgt en je dieren gezond blijven.

Koeliften en koetransport: veilig en efficiënt

Bij het transporteren van je vee is het belangrijk dat dit op een veilige en efficiënte manier gebeurt. Bij De Boer vind je verschillende koeliften en andere transportmiddelen, zoals de Cowmobile Koe wagen. De Cowmobile biedt een veilige en makkelijke manier om je vee te behandelen en te transporteren.

Halsters, riemen en touwen: de juiste tools voor iedere klus

Het is belangrijk om de juiste tools te hebben voor iedere klus als het gaat om veeverzorging. Bij De Boer vind je een groot assortiment aan halsters, riemen en touwen, in verschillende maten en materialen. Zo kun je altijd de juiste tools vinden voor jouw specifieke klus.

Bij De Boer vind je alles voor een optimale veeverzorging

Bij De Boer, met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp, vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale veeverzorging. Wij bieden niet alleen een ruim assortiment aan tools en producten, maar ook de beste service. Onze klantenservice is telefonisch en per mail bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen. Bestellen op onze webshop is makkelijk en snel, maar langskomen in onze winkels is ook mogelijk. Agrarische klanten kunnen daarnaast contact opnemen met onze vertegenwoordigers. Wij helpen je graag met de betere keuze in veeverzorging. 

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw