menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Klauwverzorging

Klauwverzorging

Een goede klauwverzorging is van algemeen belang voor de gezondheid van het vee. Problemen met de klauwen van het vee kunnen eveneens een kostbare aangelegenheid zijn. Door een goede verzorging en nog betere hygiëne kan de kans op een klauwziekte verminderd worden. Ook een tijdige signalering en vroegtijdige behandeling kan erger voorkomen. De Boer Drachten heeft alles in huis voor de optimale klauwverzorging op uw bedrijf.

Lees meer...

Klauwverzorging voor koeien

De gezondheid van de klauw begint bij een goede hygiëne in en om de stal. Dit draagt bij aan het verkleinen van de risico’s op onder andere Mortellarotussenklauwontsteking en andere klauwziekten. Ook de leefomgeving, zoals de stal en ventilatie kunnen hierop invloed uitoefenen. Preventief kan er bijvoorbeeld een formalinevoetbad worden toegepast, waarbij onder andere de kans op Mortellaro wordt verkleind.
 

Alles voor de klauwverzorging

De Boer Drachten heeft alles in huis voor een actief preventiebeleid en individuele maatregelen. Zo vindt u bij ons in het assortiment complete klauwbekapboxenhoefmessen, hoefraspen, hoeftangen, klauwtapeklauwblokjes en klauwlijm, Violetspray, voetbaden, formaline, kopersulfaat en nog veel meer. Ook handschoenen, polsbeschermers en haakse slijpmachines kunt u vinden in ons assortiment.

De Boer eigen merk

In ons klauwverzorgingsassortiment hebben wij diverse eigen merk producten, zoals M-Han pasta, hoefpasta, klauwtape, violetspray, klauwblokjes en klauwlijm, complete behandelsets en nog veel meer. Onze eigen merkproducten zijn gelijkwaardig aan de bij u bekende A-merken, maar zijn vele malen voordeliger.
 

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw