menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Klauwbekapbox kopen? - Gratis verzending!

klauwbekapbox

Klauwbekapbox

Klauwbekapboxen zijn nodig voor het klauwbekappen van koeien. Ze vormen een belangrijk onderdeel als het gaat om klauwverzorging. Gezonde klauwen zijn nodig om vervelende klauwziektes te voorkomen. We hebben verschillende klauwverzorgingsboxen in ons aanbod van het Nederlandse merk Henken. Je kan ze eenvoudig online kopen en bij jouw bedrijf laten afleveren!

 

Lees meer...
27 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vink Hoefbekapbeugel
Vink Hoefbekapbeugel
€ 325,54 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Henken Voorpootsteunen type G
Henken Voorpootsteunen type G
€ 662,90 (per set)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Henken hijsoog t.b.v. klauwbekapbox
Henken hijsoog t.b.v. klauwbekapbox
€ 58,15 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Geavanceerde klauwbekapboxen

Bij de Boer kun je verschillende types vinden, waaronder elektrische en hydraulische klauwbekapboxen. Zo’n bekapbox is een eenmalige investering waar je lang profijt van hebt als rundveehouder. Het bekappen in zo’n box gaat sneller, wat het mogelijk maakt om deze klussen vaker uit te laten voeren of zelf te doen. Doorgaans is het zo’n twee keer per jaar nodig. Uiteindelijk komt dat weer ten goede aan de gezondheid en het welzijn van de koeien.

Eenvoudig uit te breiden

Je kunt klauwbekapboxen zo geavanceerd maken als je zelf maar wil. Er is een ruim aanbod van toebehoren.We hebben onder meer hefbanden, lieren, voorpootsteunen, buiksingels en wielsets los verkrijgbaar. Wil je weten welke accessoires het best bij jouw klauwbekap beugels passen? Bel of mail ons dan, we geven graag tekst en uitleg. Ook andere hulpmiddelen voor de klauwverzorging hebben wij uiteraard in het assortiment:

  • Klauwlijm en klauwblokjes
  • Klauwtape
  • Hoefmessen en hoeftangen
  • Hoefraspen

Nederlandse Henken klauwbekapbox

Het bekende merk Henken levert hoge kwaliteit boxen voor klauwbekappen afkomstig uit eigen land. De degelijke boxen worden als basismodellen geleverd. Dit wil zeggen dat je zelf uit kunt breiden met optionele toevoegingen. Dankzij de uitstekende kwaliteit kun je rekenen op maximaal gebruiksgemak en een lange levensduur. Het bekappen van hoeven wordt eenvoudiger dan ooit. Een slimme investering dus!

Klauwbekapbox kopen bij De Boer

De meeste klauwverzorgingsboxen en toebehoren zijn bij ons uit voorraad leverbaar, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met een nieuwe bekapbox. Dat is goed nieuws voor jou en je koeien. Kom je er niet uit of heb je specifieke vragen over deze producten? Schroom niet om contact op te nemen, wij zijn een specialist op het gebied van rundvee. Zo zorgen we ervoor dat jij direct de juiste klauwbekapboxen uitkiest.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw