menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Klauwlijm en klauwblokjes

Klauwlijm en klauwblokjes

Klauwlijm en klauwblokjes

Met klauwlijm en klauwblokjes ben je in het bezit van de juiste klauwverzorging. Het is in een veehouderij van groot belang de klauwen van het vee goed te onderhouden. Hiervoor zijn diverse middelen beschikbaar. Daarbij kan je denken aan preventieve voetbaden, klauwgel, klauwtape en natuurlijk klauwblokjes en klauwlijm. De Boer Drachten heeft alles in huis voor het verzorgen van de klauw. Zelfs klauwbekapboxen en diverse onderdelen zijn uit voorraad leverbaar!

Lees meer...
39 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
De Boer Klauwlijmset
De Boer Klauwlijmset
vanaf  € 70,23 € 35,32 (per set)
(1)
Klauwblokje Hout - Standaard
Klauwblokje Hout - Standaard
vanaf  € 10,72 € 8,15 (per set)
(2)
Tecnovit Easy
Tecnovit Easy
vanaf  € 26,71 (per stuk)
Blockit Mengtips
Blockit Mengtips
vanaf  € 13,48 € 9,08 (per zak)
Klauwblokje Hout - Wigvormig
Klauwblokje Hout - Wigvormig
€ 2,67 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Demotec Klauwschoen - Standaard
Demotec Klauwschoen - Standaard
vanaf  € 9,12 (per stuk)
Vergelijken (0)

Klauwlijm kopen

De Boer Drachten heeft een eigen lijn met klauwlijm, patronen en natuurlijk klauwblokjes. Deze producten zitten gezamenlijk in een voordeelpakket van 10 of 20 behandelingen. Met een dergelijke set bespaar je al snel 50% van een A-merk. De kwaliteit is gelijkwaardig aan bijvoorbeeld de Technovit of Bovibond. De lijmpatronen zijn toepasbaar in het Technovit doseerpistool. Deze zit er standaard niet bij.

Alles voor de klauw

De Boer Drachten biedt niet alleen klauwlijm en toebehoren, maar ook klauwmessen, voetbaden en vloeistof voor in de voetbaden. Voetbaden kunnen preventief werken tegen klauwziekten en de aanwezigheid hiervan verminderen. Een voetbad kan vroegtijdig de aanwezige bacteriën in de klauw doden, waardoor deze geen kans hebben. Ook het regelmatig bekappen van de klauw zorgt voor minder infecties.

Veiligheid bij het werken met klauwlijm

Voor het werken met klauwen van koeien is het zeker aan te raden om werkhandschoenen te dragen. Voor het werken met vee, in de stal of op het veld, hebben wij een breed assortiment werklaarzen van Dunlop. In diverse uitvoeringen, met S3 veiligheidsklasse. Ben je op zoek naar extra comfort? Er zijn ook diverse inlegzolen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten. 

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw