menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Veescheermachines

Veescheermachines Heiniger en Aesculap

Veescheermachines

Bent u op zoek naar een veescheermachine? Dan bent u bij De Boer Drachten aan het juiste adres! In ons assortiment hebben wij meerdere scheermachines, van Heiniger en Aesculap. Niet alleen verkopen wij de complete machines, maar ook losse accu’s, een breed assortiment scheermessen en andere onderdelen zijn allemaal makkelijk verkrijgbaar bij De Boer.

Lees meer...
70 artikelen gevonden
Sorteer op:
Heiniger Xpert Schapenscheermachine
Heiniger Xpert Schapenscheermachine
€ 361,21 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Heiniger veescheermachines

Heiniger is ons meest-verkochte merk. De snellopende modellen zijn de Xplore en de Xperience. De Xplore heeft als voordeel, dat deze op accu werkt. Onze praktische set wordt compleet met 2 accu’s geleverd. Zo kunt u altijd doorscheren en hoeft u niet te wachten tijdens het opladen. De Heiniger Xperience zit aan een kabel. Hiermee kunt u ook altijd doorwerken, maar heeft u soms wel last van de kabel tijdens het scheren. Van dit merk hebben we ook hondentondeuses.

Aesculap scheermachines

Ons andere merk is Aesculap. Dit merk biedt een mooi assortiment hoogwaardige scheermachines, zowel op accu als met kabel. Ook van Aesculap zijn losse scheermessen en onderdelen goed naleverbaar en simpelweg online te bestellen via onze website.

Onderhoud

Voor de werkbaarheid en levensduur van de scheermachine is het onderhoud van groot belang. Voordat u gaat scheren is het aan te raden om een druppel olie in de machine te doen, voor een soepele werking van het mechanisme.

Scheermessen

Van de meeste gangbare modellen zijn de messen goed verkrijgbaar. Deze kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Ook de reservemessen voor sommige minder gangbare modellen zijn verkrijgbaar. In de werkplaats van De Boer kunnen wij ook uw messenset voor u slijpen.

Dé specialist voor de veehouder

In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagensgrasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw