menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Voetbaden voor dieren? Gratis verzending!,-

Voetbaden

Wanneer je voetbaden voor koeien zoekt, heb je bij de Boer Drachten de keuze uit verschillende exemplaren. De baden hebben een belangrijke functie, omdat ze klauwproblemen tegengaan. Ze zijn schakelbaar, wat het mogelijk maakt om een bad neer te zetten met meer lengte. Kies het juiste exemplaar en koop hier je voetbad voor het vee.

Lees meer...
21 artikelen gevonden
Sorteer op:
Formaldehyde 37%
Formaldehyde 37%
vanaf  € 26,42 (per jerrycan)
Vergelijken (0)

Voetbad tegen klauwaandoeningen

Klauwaandoeningen zijn vervelend voor je bedrijf en uiteraard ook voor de dieren zelfs. Voetbaden zijn een preventief middel. Vul ze met vloeistof tot een hoogte van minimaal twaalf centimeter, om het beste resultaat te bereiken. De juiste vloeistoffen - meestal gaat het om formaline - hebben wij ook in het assortiment.

Specialisten raden aan om een bad te maken van minstens drie meter lang, zodat een koe met elke poot minstens twee keer in de vloeistof stapt. Zorg er daarbij voor dat de dieren links en rechts geen mogelijkheid hebben om naast het bad te stappen.

Elke twee weken in bad

De ideale frequentie voor het gebruik van voetbaden voor koeien is eens per twee weken. Maak het voetbad regelmatig schoon en kijk uit met het toevoegen van warm water, aangezien er onder meer giftige dampen kunnen ontstaan.

Bij ons kies je uit voetbaden van onder meer La Gee en Suevia. Dit zijn merken met een uitstekende reputatie. We hebben ze niet alleen voor rundvee, maar ook voor onder meer schapen. Andere producten voor klauwverzorging in het assortiment zijn onder meer klauwbekapboxen, hoefmesjes, klauwblokjes en sproeimatten.

Bestel online voetbaden voor dieren

Heb je advies nodig bij het kopen van voetbaden? Bel of mail ons, onze specialisten kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes. Kom langs in de winkel, of bestel hier eenvoudig online. Je profiteert van snelle levering, en hoeft de deur niet eens uit om nieuwe voetbaden te kopen!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw