menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Voederwinning

Voederwinning

Het gras en mais moet op tijd én goed ingekuild worden, zodat de voedingswaarde van de kuil zo hoog mogelijk is. Kapileen of Hermetix folie zijn kwalitatief hoogwaardige landbouwfolies voor de optimale voerkuil. Ook onderfolie kan extra worden toegepast op de kuil. Hermetix landbouwfolie is ook uitermate geschikt om het hele jaar door te gebruiken. Het materiaal blijft ook soepel als het kouder wordt.

Lees meer...

Beschermzeilen

Nadat de kuil is bedekt met hoogwaardige landbouwfolie, wordt deze meestal nog bedekt met een beschermzeil. Dit voorkomt dat vogels, of andere invloeden, de folie stuk maken, waardoor de kans op rotting groter wordt. Beschermzeilen van De Boer zijn van hoogwaardige kwaliteit (220gr/m2).

Vastzetten

Als een maiskuil is afgedekt met folie en beschermzeilen, moet deze strak worden aangespannen zodat de maiskuil goed afgedekt blijft. Het aanspannen kan bijvoorbeeld met los zand of banden. Nog gemakkelijker is het om kuilspanbanden of te gebruiken. Hiermee wordt de kuil strak aangetrokken. De spanbanden kunnen worden verzwaard met zandslurfen of aangespannen met een ratel.

Inkuilmiddelen

Er zijn veel voorstanders van inkuilmiddelen. Hiermee kan de voedingswaarde van de kuil beter bewaakt worden en biedt u het beste kwaliteit voer voor uw dieren. Een product als Feed More bevat diverse melkzuurproducerende bacteriën en zorgen voor optimale prestaties van uw vee, gedurende het hele seizoen.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw