menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Voederwinning

Voederwinning

Voederwinning is een belangrijk onderdeel van de landbouw en veeteelt. Het gaat hierbij om het oogsten en inkuilen van voer voor het vee, zoals gras, maïs en luzerne. Een goede kwaliteit voer is essentieel voor de gezondheid en productiviteit van het vee. Daarom is het van groot belang om te investeren in hoogwaardige producten en materialen voor voederwinning. Bij De Boer vind je een ruim assortiment aan producten en materialen voor een veilige en efficiënte voederwinning.

Lees meer...

Landbouwplastic voor veilige en efficiënte voederwinning

Als boer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goede kwaliteit landbouwplastic te gebruiken voor het inkuilen van je voer. Bij De Boer vind je een ruim assortiment aan landbouwplastic, waaronder Landbouwplastic Agrisafe The Bodyguard. Dit plastic is speciaal ontwikkeld om de hoogste bescherming te bieden tegen scherpe randen en puntige voorwerpen. Ook de Landbouwplastic Agrisafe Classic Black en Agrisafe Nanotech wandfolie behoren tot ons assortiment. Daarnaast bieden we diverse landbouwplastic accessoires aan, zoals zandslurven, om je voer veilig in te kuilen.

Efficiënt inkuilen met kuilkleden

Een goede kwaliteit kuilkleed is onmisbaar bij het inkuilen van je voer. Bij De Boer hebben we een breed assortiment aan kuilkleden, geschikt voor ieder type gewas. Onze kuilkleden zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden optimale bescherming tegen weersinvloeden en schadelijke stoffen. Zo ben je verzekerd van efficiënt en veilig inkuilen van je voer.

Kwalitatief graszaad voor gezonde gewassen

Het juiste graszaad is essentieel voor gezonde gewassen en een goede opbrengst. Bij De Boer hebben we een breed assortiment aan graszaad, geschikt voor ieder type bodem en gewas. Ons graszaad is van hoge kwaliteit en zorgt voor een goede voederwaarde van je gewas.

Optimale conservering met inkuilmiddelen

Bij De Boer vind je een uitgebreid assortiment aan inkuilmiddelen, voor een optimale conservering van je voer. Onze inkuilmiddelen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede smaak en voederwaarde van je gewas. Bovendien helpen onze inkuilmiddelen bij het voorkomen van broei en schimmelvorming.

Veilig en efficiënt transporteren met netzakken

Om je voer veilig en efficiënt te transporteren, biedt De Boer een ruim assortiment aan netzakken. Onze netzakken zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen weersinvloeden en beschadiging van het voer tijdens transport. Zo ben je verzekerd van een optimale kwaliteit van je voer.

De Boer, jouw betrouwbare partner in voederwinning

Bij De Boer staan we graag voor je klaar met ons ruime assortiment aan producten voor voederwinning. Met onze vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp zijn we altijd dichtbij. Onze klantenservice staat telefonisch en per mail voor je klaar en onze vertegenwoordigers zijn altijd beschikbaar voor persoonlijk advies op maat. Kies daarom voor De Boer als jouw betrouwbare partner in voederwinning.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw