menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Netzakken

Netzakken

Netzakken zijn ideaal voor het bewaren van bepaalde voedingsmiddelen en haardhout. Het is dan ook logisch dat je deze zakken terugziet in het assortiment van de Boer Drachten. We hebben ze in verschillende soorten en maten beschikbaar. Kopen doe je eenvoudig online, je profiteert van snelle levering.

Lees meer...
12 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Netzakken voor aardappelen

In agrarische bedrijven zijn netzakken erg handig als verpakking te gebruiken. Je kunt er namelijk eenvoudig verschillende (voedings)waren in bewaren:

  • Bloembollen
  • Uien
  • Prei
  • Aardappelen

De ademende structuur van de verpakking zorgt ervoor dat de aardappelen hun kwaliteit niet verliezen. Hetzelfde geldt uiteraard voor andere voedingsmiddelen. De naamgeving is vaak afhankelijk van het gebruik; mensen spreken van uienzakken, preizakken, of aardappelzakken. Hoe je ze ook wil noemen, het is handig om er genoeg op voorraad te hebben wanneer de oogst gaat beginnen. Voor meer producten op het gebied van bewaren en conserveren, kun je kijken in ons complete aanbod voor voederwinning.

Ideaal voor haardhout

Ook haardhout en andere soorten hout kun je heel goed bewaren in netzakken. Je ziet deze haardhoutzakken dan ook vaak staan bij mensen met een open haard. Het hout blijft in de juiste conditie, zodat het direct bruikbaar is wanneer jij dat wil. In ons assortiment vind je zakken voor hout in verschillende maten terug. De meest voorkomende maten zijn 31 x 50 centimeter, 41 x 63 centimeter en 51 x 80 centimeter.

Makkelijk te gebruiken

Wanneer je besluit om lege netzakken te kopen, zal je zien dat de meeste types zijn uitgerust met een trekband. Eenmaal gevuld zijn ze daardoor makkelijk dicht te maken, en ook het heropenen gaat eenvoudig met het sluitkoord. Een handige gekleurde lijn op de zak geeft aan tot hoever vullen mogelijk is. Zo voorkom je dat de zak, eenmaal gevuld, niet meer sluitbaar is.

Uiteraard zijn de zakken meerdere keren te gebruiken. Ga er dus zorgvuldig mee om, want het is zonde om ze direct na gebruik weg te gooien.

Verschillende materialen

Tegenwoordig zijn netzakken niet altijd gemaakt van nylon, maar ook van andere materialen. Mono en geweven zakken kunnen ook gemaakt zijn van polypropyleen, een materiaal met een hoge scheurbestendigheid. Het lang woord polypropyleen zie je vaak terug in afgekorte vorm, waardoor men spreekt van pp zakken.

Veel zakken zijn uitgerust met een versterkte bodem, waardoor het onderste deel niet bezwijkt zodra je de zak gaat optillen. Sommige soorten zijn rekbaar, andere types juist niet. Dit is een eigenschap om op te letten bij je aanschaf. Bij de Boer Drachten vind je daarnaast ook nog de ouderwetse jutezak, die in dit moderne tijdperk nog altijd bijzonder functioneel is.

 

Netzakken online bestellen

Ben je specifiek op zoek naar dit type verpakkingsmateriaal, of weet je niet wat het best past bij jouw producten? Specialisten van de Boer Drachten denken graag met je mee. Afhankelijk van je type product raden we het juiste type verpakking aan. Neem daarvoor contact met ons op, per mail of telefonisch. Wanneer je precies weet wat je nodig hebt, koop je natuurlijk direct online je netzakken.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw