menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Netzakken

Netzakken

Netzakken zijn ideaal voor het bewaren van bepaalde voedingsmiddelen en haardhout. Het is dan ook logisch dat u deze zakken terugziet in het assortiment van de Boer Drachten. We hebben ze in verschillende soorten en maten beschikbaar. Heeft u uien, aardappelen of bloemballen welke binnenkort geoogst moeten worden? Bekijk dan nu ons ruime aanbod met netzakken. 

Lees meer...
13 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Netzakken voor aardappelen

In agrarische bedrijven zijn netzakken erg handig als verpakking te gebruiken. U kunt er namelijk eenvoudig verschillende (voedings)waren in bewaren:

  • Bloembollen
  • Uien
  • Wortelen
  • Aardappelen

De ademende structuur van de verpakking zorgt ervoor dat de aardappelen hun kwaliteit niet verliezen. Hetzelfde geldt uiteraard voor andere voedingsmiddelen. De naamgeving is vaak afhankelijk van het gebruik; mensen spreken van uienzakken, preizakken, of aardappelzakken. Hoe u ze ook wilt noemen, het is handig om er genoeg op voorraad te hebben wanneer de oogstperiode gaat beginnen. Voor meer producten op het gebied van bewaren en conserveren, kunt u kijken in ons complete aanbod voor voederwinning.

Ideaal voor haardhout

Ook haardhout en andere soorten hout kunt u heel goed bewaren in netzakken. U ziet deze haardhoutzakken dan ook vaak staan bij mensen met een open haard. Het hout blijft in de juiste conditie, zodat het direct bruikbaar is wanneer u dat wil. In ons assortiment vindt u zakken voor hout in verschillende maten. De meest voorkomende maten zijn 31 x 50 centimeter, 41 x 63 centimeter en 51 x 80 centimeter.

Makkelijk te gebruiken

Wanneer u besluit om lege netzakken te kopen, zult u zien dat de meeste types zijn uitgerust met een trekband. Eenmaal gevuld zijn ze daardoor makkelijk te sluiten en ook het heropenen gaat eenvoudig met het sluitkoord. Een handige gekleurde lijn op de zak geeft aan tot hoever vullen mogelijk is. Zo voorkomt u dat de zak, eenmaal gevuld, niet meer sluitbaar is.

Uiteraard zijn de zakken meerdere keren te gebruiken. Ga er dus zorgvuldig mee om, het is zonde om ze direct na gebruik weg te gooien.

Verschillende materialen

Tegenwoordig zijn netzakken niet altijd gemaakt van nylon, maar ook van andere materialen. Mono en geweven zakken kunnen ook gemaakt zijn van polypropyleen, een materiaal met een hoge scheurbestendigheid. Het lange woord polypropyleen ziet u vaak terug in afgekorte vorm, waardoor men spreekt van pp zakken.

Veel zakken zijn uitgerust met een versterkte bodem, waardoor het onderste deel niet bezwijkt onder het gewicht zodra u de zak gaat optillen. Sommige soorten zijn rekbaar, andere types juist niet. Dit is een eigenschap om op te letten bij de aanschaf. Bij De Boer Drachten vindt u daarnaast tevens de ouderwetse jutezak, die in dit moderne tijdperk nog altijd bijzonder functioneel is.

Netzakken online bestellen

Bent u specifiek op zoek naar dit type verpakkingsmateriaal, of weet u niet wat het best past bij uw producten? Specialisten van de Boer Drachten denken graag met u mee. Afhankelijk van uw type product raden wij het juiste type verpakking aan. Neem daarvoor contact met ons op, per e-mail of telefonisch. Wanneer u precies weet wat u nodig hebt, kunt u natuurlijk direct online uw netzakken kopen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw