menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Accu Boormachines

Boormachines

Boormachines

Bent u op zoek naar een elektrische boormachine? De Boer Drachten biedt een compleet assortiment elektrische boormachines, boor/ -schroefmachines en boorhamers. In ons assortiment zitten goede en bekende merken, zoals Makita, Metabo, Hitachi, Greenworks Tools en meer. Ideaal voor de professional en doe-het-zelver die handig is. In ons assortiment vind je ook alle bitjes, boortjes en complete sets.

67 artikelen gevonden
Sorteer op:
18 V Klopboor-/Schroefmachine
18 V Klopboor-/Schroefmachine
€ 145,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Boormachines voor de professional

Ons assortiment boormachines is uitgerust met diverse uitvoeringen, speciaal voor de professional. Zo bieden wij sets aan, compleet met 2 of zelfs 3 extra accu’s. Zo komt u nooit stil te staan omdat de accu niet opgeladen is. Ook zijn losse accu’s en laders natuurlijk makkelijk te bestellen via onze website. Bovendien kan uw bestelling ook nog eens thuis of uw werkplek bezorgd worden. Dat doen we bij een besteding vanaf €75,- zelfs gratis binnen Nederland.

 

Showroom in Drachten

Al onze voorraadmodellen staan in onze showroom in Drachten. Daar kunt u de boormachine even vasthouden en uitproberen. Ook kunnen één van onze specialisten u goed op weg helpen bij de aankoop van een boormachine. Is Drachten te ver? U kunt ook altijd bellen met één van onze specialisten.

 

Veilig werken

Naast ons brede assortiment boormachines, bieden wij ook schuurmachines, freesmachines, hetelucht pistolen, compressoren, zaagmachines en meer. Veilig werken met deze machines is van groot belang. Hiervoor kunt u zichzelf beschermen met de diverse beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje, veiligheidsbril, helm, gehoorbeschermers en meer. Ook het dragen van veiligheidsschoenen is aan te raden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw