menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Compressoren

Airpress Compressoren

Compressoren

Bij De Boer vindt u een breed assortiment aan compressoren. Wij zijn dé agrarische groothandel met al meer dan 85 jaar ervaring. Ook als u op zoek bent naar een compressor bent u bij De Boer aan het juiste adres. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk en bieden u daarom vrijwel alles aan wat u nodig heeft voor al uw praktische werkzaamheden. Voor elke doe-het-zelf klus hebben we wel de juiste materialen beschikbaar. Bent u op zoek naar een compressor? Dan bieden wij twee merken aan, Airpress en Greenworks. Van deze twee merken hebben we meerdere series beschikbaar. Op deze manier is er voor elke klus wel een variant beschikbaar.

 

22 artikelen gevonden
Sorteer op:
Greenworks Accu Compressor 24 Volt
Greenworks Accu Compressor 24 Volt
vanaf  € 112,40 (per stuk)
Airpress Compressor H 260-10 2.5pk
Airpress Compressor H 260-10 2.5pk
€ 239,00 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Airpress Compressor H 360-25 2.5pk
Airpress Compressor H 360-25 2.5pk
€ 312,01 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Airpress Compressor

Airpress is een toonaangevend merk op het gebied van compressoren, luchtgereedschap en ander handgereedschap. De kwaliteit van dit merk is erg hoog en ze hebben daarnaast een garantietermijn van één jaar. Airpress heeft een blauwe en groene serie uitgebracht. In de blauwe serie vindt u de originele olievrije of oliegesmeerde varianten. Deze gaan tot maximaal 10 bar. In de groene serie vindt u de zuigercompressoren die zijn uitgerust met een elektrische motor en riemaandrijving. Deze serie staat erom bekend dat ze erg solide en betrouwbaar zijn, vanwege het feit dat ze traaglopend zijn. Wie een particuliere garage heeft of een klein industrieel bedrijf kan goed voor de groene serie kiezen.

 

Greenworks compressor

Een compressor van Greenworks is aangedreven op een accumachine. Greenworks kenmerkt zich door gereedschap te leveren dat uitsluitend werkt op accu’s. Zo kunt u bij De Boer van dit merk ook accu-tuingereedschap vinden. Greenworks heeft in het assortiment ook compacte varianten die u daardoor uitstekend kunt gebruiken voor gereedschap. Het grote voordeel aan dit merk is dat ze goed voor het milieu zijn, omdat ze elektrisch aangedreven worden. Daarnaast wordt het lawaai ook beperkt gehouden. Met Greenworks maakt u dus een milieubewuste keuze.

 

Gereedschap van De Boer

Naast compressoren biedt De Boer ook veel ander luchtgereedschap aan zoals complete sets of alleen losse luchttackers. Luchtslangen, koppelingen en andere benodigdheden voor uw praktische klussen waar u lucht bij nodig heeft vindt u ook op deze website. Wie op zoek is naar andere materialen kan hier ook even rustig verder kijken, want bij ons kunt u ook terecht voor onder andere afrastering, kruiwagens, grasmaaiers, werklaarzen en overalls. We hebben een assortiment samengesteld van huismerkproducten en de beste A-merken. U haalt hierdoor altijd de beste kwaliteit in huis. In Drachten hebben we een groot magazijn waar u uw bestelling kunt afhalen. Laat u uw compressor liever thuis bezorgen? In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en delen van Overijssel, Flevoland en Noord-Holland brengen wij de spullen bij uw thuis.

 

In Drachten kunt u ons complete assortiment komen bekijken in onze megastore. Ook voor als u op zoek bent naar een geschikte compressor kunt u bij ons langskomen voor advies. Heeft u een defect aan één van uw gekochte machines? Onze monteurs staan dan voor u klaar om u te helpen. U mag hiervoor bij ons langskomen, maar wij kunnen ook de machine bij u ophalen. Tijdens de reparatie houden wij u op de hoogte van de huidige status. Na de reparatie brengen wij de machine weer als nieuw bij u thuis. Dat is de service waar wij bij De Boer voor staan.

 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw