menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Boorhamers kopen? - Nu op voorraad!

Boorhamers

Een boorhamer is het ideale gereedschap voor het boren van gaten in hard beton en stevig metselwerk. Door de hamerfunctie op de machines zijn deze boren veel sterker dan de klopboormachines of normale accuboormachines. Ideaal dus voor het zware boorwerk bij elke klus! In het assortiment van de Boer Drachten vind je boorhamers met accu van bekende merken zoals: Greenworks, Hikoki, Hitachi, Makita en Metabo. Deze machines hebben een vermogen tot wel 1100 Watt! Ben jij opzoek naar het juiste gereedschap voor het boren van gaten in zeer stevig materiaal? Neem dan een kijkje in het online assortiment van de Boer Drachten of kom langs in onze winkel en bestel gelijk uit ons ruime assortiment aan boorhamers!

Lees meer...
163 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De toepassing van boorhamers

De boorhamers in het assortiment van de Boer Drachten zijn op meerdere manieren inzetbaar, het is daarom aan te raden om van te voren goed uit te zoeken wat voor soort machine je nodig hebt. De combihamer is een veelzijdige boormachine waarbij met gebruik van een platte- of punt beitel gemakkelijk licht breekwerk kan worden verricht. Met de handige multihamers kun je hamerboren, boren zonder slag en beitelen, dit maakt deze soort machines goede allrounders. De boorhamers in het assortiment van de Boer Drachten zijn voornamelijk bedoelt voor het boren van gaten in hard beton en stevig metselwerk.

Doordat alle boorhamers in het assortiment van de Boer Drachten met accu worden aangedreven heb je geen last van een snoer tijdens je boor werkzaamheden! Door de grote kracht van deze machines kunnen ze roteren tot wel 4500 slagen per minuut en hebben ze een boordiameter tot 28 mm in beton, 35 mm in hout en tot wel 13 mm in staal. Ontdek het nu allemaal in ons ruime assortiment aan boorhamers!

Boorhamers, de verschillende bekende merken

In het aanbod van De Boer Drachten vind je boorhamers van bekende merken. Zo vind je machines van Greenworks in ons assortiment, Greenworks staat bekend om de uitstekende kwaliteit. De producten van Greenworks voldoen aan alle eisen van de doe-het-zelver en professional. Hikoki staat bekend om het op de juiste manier invullen van de wensen van klanten, door de nieuwste technologieën zorgt Hikoki voor de beste kwaliteit producten op de markt.

Hitachi staat bekend om het streven naar duurzaamheid, met de perfecte balans tussen kwaliteit en duurzaamheid zit er voor elke klusser bij Hitachi het juiste boorhamer gereedschap bij. Makita staat bekend om haar professionele kwaliteit, op elk gebied van gereedschap. Voor elke toepassing heeft Makita het ideale boor gereedschap. Metabo biedt toekomstbestendige, innovatieve systeemoplossingen van gereedschappen en toebehoren tot aan de service. Metabo bieden doe-het-zelvers en professionals over de hele wereld een uitgebreid assortiment waarbij kwaliteit en service voorop staan!

Boorhamers kopen bij de Boer Drachten

Ben je opzoek naar boorhamers? Dan ben je bij de Boer Drachten aan het juiste adres! De Boer Drachten heeft de juiste machines voor het boren van gaten in hard beton en stevig metselwerk. Bestel nu voor 20:00 en je hebt de machines de volgende dag al in huis! Heb je een bestelling boven de 75 euro? Dan betaal je bij de Boer Drachten geen verzendkosten! Als je vragen hebt over onze boormachines kun je deze altijd stellen aan onze deskundigen. Onze medewerkers zijn per mail en telefonisch bereikbaar en zullen je het beste advies geven.

Wil je langskomen in onze winkel? Ook hier staan deskundigen voor je klaar en kun je onze machines bekijken in de showroom. Onze winkel is 6 dagen in de week geopend. Wacht dus niet en kom langs bij de Boer Drachten!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw