menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | Freesmachines

Freesmachines

Een freesmachine is een zeer veelzijdig apparaat dat wordt gebruikt in de metaalbewerking, houtbewerking en andere industrieën. Met een freesmachine kunnen materialen worden bewerkt door het verwijderen van materiaal met behulp van een roterend gereedschap, een frees genaamd. De freesmachine wordt gebruikt om vormen, groeven, gaten en andere complexe structuren in een werkstuk te maken.

Lees meer...
48 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Bovenfreesmachine
Bovenfreesmachine
€ 410,19 € 343,49 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Makita Stofgeleider 143293-7
Makita Stofgeleider 143293-7
€ 9,58 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Makita Gipsfreesboor HSS 1/8"
Makita Gipsfreesboor HSS 1/8"
€ 8,97 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Makita Afzuigset 193894-1
Makita Afzuigset 193894-1
€ 2,95 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Soorten freesmachines

Er zijn verschillende soorten freesmachines beschikbaar, elk met zijn eigen specifieke kenmerken en toepassingen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste soorten freesmachines in ons assortiment:

  1. Kantenfreesmachines zijn een speciaal type freesmachine dat wordt gebruikt voor het frezen van randen van werkstukken. Deze machines worden gebruikt voor het afwerken van randen van meubels, kasten, tafels en andere houten werkstukken. Kantenfreesmachines kunnen ook worden gebruikt voor het afronden van randen of het maken van groeven en inkepingen in een werkstuk.
  2. Een bovenfreesmachine is een veelzijdig gereedschap dat wordt gebruikt om hout, kunststof en andere materialen te bewerken. Het gereedschap maakt gebruik van een roterende frees die in een basisplaat is gemonteerd, waardoor de gebruiker de frees in verschillende richtingen kan bewegen om complexe vormen en patronen te creëren.
  3. Een gipsfrees is een speciaal type freesmachine dat wordt gebruikt voor het bewerken van gips en andere soortgelijke materialen. Het is een handbediende machine die wordt gebruikt voor precisiewerk.

Er zijn ook speciale freesmachines beschikbaar voor specifieke toepassingen, zoals tandwiel-freesmachines en profielfreesmachines. Tandwiel-freesmachines worden gebruikt voor het maken van tandwielen en andere tandwiel-gerelateerde onderdelen. Profielfreesmachines worden gebruikt voor het maken van complexe profielen en vormen in werkstukken.

Freesmachines kunnen worden gebruikt om een breed scala aan materialen te bewerken, waaronder metaal, hout, kunststof en andere materialen. De keuze van het juiste type freesmachine hangt af van de specifieke toepassing en het materiaal dat wordt bewerkt.

Makita freesmachines

Makita is een bekend merk van powertools, waaronder freesmachines. Makita freesmachines staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Hieronder staan enkele van de kenmerken en voordelen van Makita freesmachines.

Krachtige motor: Makita freesmachines zijn uitgerust met krachtige motoren die zorgen voor een snelle en efficiënte materiaalverwijdering. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurig en snel werk te verrichten, zelfs bij de meest veeleisende toepassingen.

Ergonomisch ontwerp: Makita freesmachines zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en bieden daarom een comfortabele grip en een gemakkelijk te hanteren ontwerp. Dit vermindert vermoeidheid en maakt het mogelijk om gedurende lange perioden te werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk.

Precisie-instellingen: Makita freesmachines zijn voorzien van nauwkeurige instellingen voor diepte en hoek, waardoor het mogelijk is om zeer nauwkeurig werk te verrichten. Dit is vooral belangrijk bij het bewerken van fijnere materialen, waarbij de kleinste fouten tot grote problemen kunnen leiden.

Verschillende freeskoppen: Makita freesmachines worden geleverd met verschillende freeskoppen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en materialen. Of het nu gaat om het bewerken van hout, metaal of kunststof, er is altijd wel een geschikte freeskop beschikbaar.

Duurzaamheid: Makita freesmachines staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Dit is vooral belangrijk voor professionals die dagelijks met hun gereedschap werken en vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid van hun apparatuur.

In het kort bieden Makita freesmachines de gebruiker een krachtige motor, een ergonomisch ontwerp, nauwkeurige instellingen, verschillende freeskoppen en een lange levensduur. Dit maakt Makita freesmachines een uitstekende keuze voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar hoogwaardig gereedschap dat aan hun eisen voldoet.

Koop je freesmachines online

Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van freesmachines van goede kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veel van onze freesmachines zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Twijfel je nog over je aankoop? Dan staan wij telefonisch, per mail en in onze vestiging voor je klaar om je van advies te voorzien!  Heb je op onze website de artikelen kunnen vinden die je zocht? Voor de meeste freesmachines geldt voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw