menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Rubber hamer kopen?

Rubber hamer

Met een rubber hamer leg je gemakkelijk zelf een terras of pad aan. Je kunt er de tegels mee aankloppen zodat de stenen mooi vast komen te liggen. Er zijn verschillende soorten rubberen straathamers verkrijgbaar. Kies de juiste soort en begin morgen nog met het aanleggen van je nieuwe terras met je rubber hamer.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Straathamer rubber

Met een rubber hamer sla je de tegels niet snel kapot en zullen ze niet beschadigen. Er zijn rubberen straathamers is verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er rubberen hamers die een hele zachte kop hebben. Deze zijn geschikt voor tegels die erg gevoelig zijn en snel stuk kunnen gaan. Deze hamers zijn bijvoorbeeld ook goed voor het gebruik met keramische tegels. Er zijn ook rubber straathamers met een zwaardere en hardere kop. Deze zijn meer geschikt voor stenen die niet snel kapot gaan. De kop van de straathamer is gemaakt van rubber, dit zorgt voor weinig trillingen en terugslag.

Rubber hamer met een bolle en platte kop

Rubberen straathamers zijn verkrijgbaar met een platte en een bolle kop. Met de bolle kop raak je zo min mogelijk oppervlakte van de tegel aan, dit is handig voor erg gevoelige tegels. Meestal is de kleur van de kop zwart. Dit kan wel zorgen voor zwarte afdrukken op de tegel. Wil je dit voorkomen dan zijn er ook rubber straathamers die een witte kop hebben.

Straatmakersgereedschap bij de Boer

Naast de rubber hamer heeft de boer Drachten ook al je andere benodigdheden voor het aanleggen van je terras. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tegelklopper. Hiermee kun je ook de tegels vast kloppen. De tegelklopper is vaak gemaakt van kunststof. Ook hebben wij straathamers gemaakt van staal. Deze hebben een platte kant om de tegels mee vast te kloppen en een scherpe kant. Hiermee kun je tegels gemakkelijk door midden slaan. De straathamer is natuurlijk niet geschikt voor hele gevoelige tegels of keramische tegels.

Ook voor al je andere handgereedschap hebben wij genoeg keuze in ons assortiment zodat je bij ons je gehele gereedschapskist kunt vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schroevendraaiers, handzagen of tangen. Zo heb je in één bestelling gelijk alles in huis wat je nodig hebt.

Online je nieuwe rubber hamer kopen

Bij de Boer Drachten koop je heel gemakkelijk online je nieuwe rubber straathamer. Uit ons ruime assortiment kies je gemakkelijk de hamer die het beste bij je wensen past. Bestel je deze voor 20.00 uur dan kun je morgen al genieten van je zelf aangelegde terras of pad. Twijfel niet langer en bestel bij de Boer Drachten je nieuwe rubber hamer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw