menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Tegelklopper kopen?

Tegelklopper

Met een tegelklopper zorg je er voor dat je tegels goed vast in het zand komen te liggen tijdens het straten van je nieuwe oprit of terras. Een tegelklopper is een heel handig stuk gereedschap dat veel wordt gebruikt door professionele stratenmakers en hoveniers. Ben je ook op zoek naar zo’n handige tegelklopper? Dan ben je bij de Boer Drachten op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment uit voorraad leverbaar. Zoek dus niet langer en koop online je nieuwe tegelklopper.

Lees meer...
5 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat is een tegelklopper?

Een tegelklopper is een klos gemaakt van nylon of hout met hieraan een iets gebogen ijzeren handgreep. De tegelklopper is ongeveer 3 kilogram waardoor je dus gemakkelijk tijdens het straten de tegels vast kunt kloppen in het zand. Doordat de tegelklopper gemaakt is van nylon of hout geeft deze weinig terugslag. Er zijn ook nog andere gereedschappen waarmee je de tegels vast kunt kloppen zoals bijvoorbeeld een rubberen hamer of een straathamer. De rubberen hamers en straathamers zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij de Boer Drachten.

Tegelklopper de Wit

De tegelklopper met nylon klos is het originele ontwerp bedacht en gepatenteerd door de Wit. Na het verlopen van het patent is de tegelklopper, ook wel dalleerhamer genoemd, door verschillende fabrikanten nagemaakt. De namaak modellen evenaren het originele ontwerp niet. Door de zware klos van nylon worden trillingen en terugslag nauwelijks doorgegeven. Ook blijven de tegels onbeschadigd door het gebruik van de tegelklopper.

Ander handgereedschap

Naast de tegelklopper hebben wij natuurlijk ook een groot assortiment ander handgereedschap zoals bijvoorbeeld schroevendraaiers, beitels en tangen. Alles om het klussen in en om het huis zo gemakkelijk mogelijk te maken. We verkopen alleen gereedschap van de beste merken en natuurlijk voor een goede prijs. Het grote voordeel is dat we de meeste producten uit voorraad kunnen leveren zodat je morgen al aan de slag kunt.

Tegelklopper elektrisch

Wil je grote oppervlaktes tegels in één keer aan trillen dan is een elektrische tegelklopper, ook wel trilplaat genoemd, natuurlijk de meest snelle en makkelijke oplossing. Dit zijn grote tegelkloppers die handig in gebruik zijn voor het aan trillen van je oprit of groot terras. Deze apparaten zijn vaak te huur maar natuurlijk ook zelf aan te schaffen. Bij de Boer Drachten verkopen we trilplaten van de merken Lumag of Altrad.

Tegelklopper online bestellen

Wil je morgen al gebruik maken van je nieuwe tegelklopper? Bestel deze dan vandaag nog online! De meeste tegelkloppers kunnen wij uit voorraad leveren. Bestel op werkdagen voor 20:00, dan leveren wij de volgende dag al! Heb je toch nog wat advies nodig? Dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Ook ben je welkom om langs te komen in onze winkel. Wij denken graag met je mee. Zo bestel je altijd de juiste tegelklopper.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw