menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Voorhamers kopen? – De Boer Drachten

Voorhamers

Voorhamers zijn onmisbaar als je wil beginnen aan sloopwerkzaamheden. Doordat een sloophamer een lange steel heeft en een zware kop, die je kunt krijgen in verschillende gewichten, is deze hamer zeer handig in gebruik. Bij de Boer Drachten hebben we een ruim assortiment verschillende soorten hamers voor een uitstekende prijs. Dus zoek niet verder en bestel bij ons online je voorhamers.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat is een voorhamer?

Een voorhamer is eigenlijk een moker maar dan met een lange steel. Door de langere steel kun je met een voorhamer de steel makkelijk met twee handen vast houden. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je harder kunt slaan. Voorhamers zijn dus erg geschikt voor het slopen van bijvoorbeeld een muurtje of andere grote sloopwerkzaamheden.

Gewicht voorhamers

Wil je een voorhamer kopen? Bedenk dan vooraf goed waarvoor je deze wilt gebruiken. De hamers zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende gewichten. De voorhamers zijn verkrijgbaar is gewichten van 4, 5, 10 of 15 kg. Voor de lichtere sloopwerkzaamheden zijn hamers van 4 of 5 kg prima te gebruiken. Heb je een erg zware sloopklus dan ben je met deze lichte hamers erg lang aan het slaan wat veel energie kost. Een zwaardere voorhamer van 10 of 15 kg is dan beter geschikt.

Koop je handgereedschap bij de Boer Drachten

Naast ons uitgebreide aanbod voorhamers hebben wij ook een ruim assortiment andere soorten hamers en ander handgereedschap zoals schroevendraaiers, beitels en tangen in ons assortiment. Zo is er bij ons voor elke klus goed gereedschap te vinden. Wij verkopen alleen handgereedschap van de beste merken zoals bijvoorbeeld:

  • Talen tools
  • Bahco
  • 4Tecx
  • Fiskars

Losse stelen

Mocht je voor je voorhamer op zoek zijn naar een nieuwe steel, ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende soorten en merken stelen in ons assortiment. Zo hoef je niet gelijk een nieuwe voorhamer te kopen maar kun je ook je oude hamer nog prima een aantal jaren gebruiken. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Koop je voorhamers bij de Boer

Wil je morgen nog beginnen met slopen? Bestel dan nu je nieuwe voorhamer bij ons. Door ons ruime assortiment zit er altijd een geschikt model voor je bij. We kunnen uit voorraad leveren en dat betekent in de meeste gevallen dat als je de hamer voor 20.00 uur bestelt je deze morgen nog kunt gebruiken. Twijfel dus niet langer en koop online je nieuwe voorhamers.
 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw