menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Aszuiger voor kachel of haard? - Vanaf €75,- GRATIS verzending!

Aszuigers

De betere keuze voor jouw houtkachel of haard.

Een houtkachel of openhaard in de kamer kan op de lange duur een hoop rommel geven! Zodra je een klep of deurtje opent, loopt je het risico dat as uit de haardkamer ontsnapt en in je kamer terecht komt. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Veeg of zuig je het op met je gebruikelijke schoonmaakgerei? Dat wordt natuurlijk een enorme smeerboel! Voor het schoonmaken en schoonhouden van de woonkamer rondom de kachel, is het verstandig om in gericht gereedschap te investeren. Een aszuiger biedt daarin de perfecte oplossing!

Lees meer...
banner-aszuigers-categorie
4 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat zijn de voordelen van een aszuiger?

Aszuigers, ook wel bekend als as stofzuigers, zijn essentiële apparaten voor huishoudens en werkplaatsen waar open haarden, houtkachels of barbecuegrills worden gebruikt. Maar waarom precies? Wat zijn nou precies de belangrijkste voordelen van dit handige apparaat? We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

  1. Efficiënte asverwijdering: Aszuigers zijn speciaal ontworpen om moeiteloos en grondig as en fijn stof te verwijderen, zelfs in de moeilijkst bereikbare hoeken van je open haard of grill. Dit maakt een aszuiger een stuk efficiënter in het verwijderen van as dan bijvoorbeeld een normale huisstofzuiger of een fijne veger en blik.
  2. Gezondere lucht: Door het verwijderen van as en stof, dragen aszuigers bij aan een gezondere binnenluchtkwaliteit. Dit is beter voor het hele gezin! Daarnaast kan een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis grote voordelen hebben voor mensen met ademhalingsproblemen, zoals astma of allergieën.
  3. Verlengde levensduur van je houtkachel of haard: Door regelmatig as te verwijderen met een aszuiger, voorkom je ophoping van vuil en corrosie in je haard, kachel of grill, wat de levensduur enorm kan verlengen!
  4. Verlengde levensduur van je huishoudelijke apparatuur: Door één apparaat te gebruiken voor asverwijdering, voorkom je dat andere huishoudelijke reinigings- en schoonmaakgereedschappen levensduur verliezen door as of andere ophopingen. Zo houd je niet alleen je woonkamer, maar ook je huishoudelijke gereedschap schoon!

Benieuwd naar De Boer's andere oplossingen voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis? Bekijk dan onze andere apparaten en gereedschappen voor klimaatbeheersing!

Hoe vaak moet je het filter in een aszuiger vervangen?

Het onderhoud van je aszuiger is van cruciaal belang om optimale prestaties te garanderen. Een van de belangrijkste onderdelen van een aszuiger is het as filter. De frequentie van het vervangen van het filter hangt af van de intensiteit van het gebruik en de aard van de as die je verwijdert. Over het algemeen wordt aanbevolen om het filter elke 10 tot 20 keer legen te vervangen.

De beste manier om de levensduur van je aszuiger te verlengen en te voorkomen dat de prestaties afnemen, is je filter regelmatig controleren en schoonmaken.

Aszuiger kopen? De Boer Drachten

Ben je op zoek naar een hoogwaardige aszuiger om jouw schoonmaaktaken te vereenvoudigen? Bij De Boer Drachten hebben we een ruim assortiment aan aszuigers die aan al je behoeften voldoen. Onze aszuigers zijn van topkwaliteit en ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Of je nu een aszuiger voor thuisgebruik of professioneel gebruik nodig hebt, wij hebben het juiste product voor jou.

Kies voor efficiëntie en gemak bij het verwijderen van as en stof met een aszuiger van De Boer Drachten. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze winkel om ons volledige assortiment te ontdekken en jouw perfecte aszuiger te vinden.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw