menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Heteluchtkanonnen

Heteluchtkanonnen

Heteluchtkanonnen zijn ideaal voor het verwarmen van grotere ruimtes zoals een garage of werkplaats. In de koude wintermaanden wil je nog steeds kunnen klussen. Zonder verwarming krijg je al snel last van koude handen waardoor precieze werkzaamheden niet meer lukken. Met hete lucht kanonnen zorg je er voor dat je wél weer deze werkzaamheden kan uitvoeren. De Boer Drachten heeft in haar assortiment verschillende modellen. Zoek je een heteluchtkanon die elektrisch is of op diesel werkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem snel een kijkje in ons assortiment met heteluchtkanonnen.

Lees meer...
7 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Verschillende soorten heteluchtkanonnen

Heteluchtkanonnen kunnen onderverdeeld worden in twee verschillende soorten namelijk: in directe en indirect gestookte hittekanonnen.  Het hangt van de ruimte die je wil gaan verwarmen af welke type het beste is. Beide modellen komen met verschillende voordelen. Zo is een indirect heteluchtkanon mogelijk om te gebruiken in een afgesloten ruimte. Indirecte modellen worden met diesel gestookt.  De uitlaatgassen die dit type heteluchtkanon indirect uitstoot moeten met een afvoerpijp naar buiten worden geblazen.

Direct gestookte warmtekanonnen verbranden petroleum. Een ventilator of aanjager zorgt er voor dat de warmte de buitenlucht ingeblazen wordt. De reukloze uitlaatgassen worden ook mee de ruimte in geblazen. Directe kanonnen kunnen het beste gebruikt worden voor het verwarmen van een schuur of stal. Ook kunnen ze ingezet worden tijdens het drogen van gewassen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze uit de soorten heteluchtkanonnen. 

 

Hete lucht blazen door kanonnen

Heteluchtkanonnen zijn in Nederland bekend onder verschillende benamingen. Zo worden ze in het zuiden hittekanonnen genoemd en zijn ze ook bekend als warmtekanon of gaskanon. Wanneer je een grote ruimte moet verwarmen is er geen betere keuze dan een gaskanon of hittekanon. Werkplaatskachels, keramische kachels en convectorkachels zijn geschikt voor kleinere ruimtes.  Het voordeel van een heteluchtkanon op gas of elektrisch is dat er binnen een paar seconden een erg warme lucht door de ruimte wordt geblazen.

Tegenwoordig zijn er ook modellen met infraroodwarmte. Hete lucht kanonnen met infraroodwarmte garanderen een totale en ruikarme verbranding. Daarnaast werken ze ook nog eens geruisloos en zijn ze geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. 

Heteluchtkanonnen kopen?

Heteluchtkanonnen koop je bij De Boer Drachten. In ons uitgebreide assortiment met klimaatbeheersing producten vind je een ruim aanbod in hittekanonnen. Of je nu gaat voor een heteluchtkanon op gas met thermostaat, een warmtekanon met infrarood of een heteluchtkanon met diesel, wij hebben ze op voorraad. Op onze website kan je de verschillende modellen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Bestel je voor 20:00 dan heb je morgen het gaskanon al in huis!

Twijfel je nog over welk luchtkanon het beste past in jouw garage of werkplaats? Kom dan naar onze vestiging in Drachten. Hier staat ons deskundige personeel voor je klaar om je te adviseren. Bestel je online, dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt geen verzendkosten bij een besteding vanaf 75 euro. Wacht dus niet langer en maak nu een keuze uit ons aanbod aan heteluchtkanonnen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw