menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Infraroodverwarming kopen? 🔥

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming wordt steeds populairder bij huizenbezitters en bedrijfseigenaren. Dat komt mede doordat de verwarming in veel verschillende soorten te verkrijgen is. Zo zijn er wandpanelen, spiegels, plafondplaten en zijn er speciale badkamer verwarmingspanelen beschikbaar. De Boer heeft een ruim assortiment waardoor je altijd de betere keuze kan maken. Bekijk nu ons ruime aanbod met infraroodverwarming.

Lees meer...
31 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Infraroodverwarming, alles wat je moet weten

Infraroodverwarming wordt de laatste tijd steeds populairder. Met een infrarood paneel kan je bepaalde plekken in huis heerlijk verwarmen. Een groot voordeel van de infrarood panelen is dat je de warmte direct voelt op je huid. Hetzelfde proces speelt zich af buiten met de zon.  De zon straalt namelijk ook infrarood warmte af naar de aarde. Zo kunnen we in de zomer genieten van de aangename temperaturen. Infraroodverwarming werkt niet op gas maar op elektriciteit. Het werkt dus ook gas besparend, infraroodverwarming.

Infraroodverwarming van Eurom

Infraroodverwarming in het aanbod van De Boer is van het bekende merk Eurom. Eurom ontwikkeld al sinds 1974 elektrische producten in Nederland. De belangrijkste missie om aan te werken is voor Eurom “samen werken aan comfort voor iedereen”. Doordat het bedrijf vooruitstrevend is en blijft innoveren ben je verzekerd van producten met de nieuwste technologieën. Zo worden de kachels steeds mooier, innovatiever én betrouwbaarder. Je zit dus goed met Eurom infraroodverwarming.

De voordelen van infrarood verwarming

Infrarood verwarming is geschikt om te gebruiken als vervanger van gasverwarming. Energiebesparing is tegenwoordig voor veel mensen steeds belangrijker. Zeker met de hoge prijzen van gas loont het om over te stappen op elektrische verwarming. Wanneer je overgaat op infraroodverwarming dan bespaar je ten opzichte van de traditionele verwarming zo’n 7%. Met een infrarood kachel wordt niet de lucht verwarmd, maar de massa zoals objecten maar ook je huis. Wil je besparen? Bekijk dan zeker ons aanbod met infraroodverwarming.

Infrarood verwarming, hoe werkt dat?

Infraroodverwarming werkt anders dan andere soorten verwarmingen. De infraroodkachel kan je het beste vergelijken met de zon. De warmte van de infraroodkachel blijft niet hangen in de lucht, maar verwarmt wel de objecten in de ruimte. Dit noemen we stralingswarmte. De objecten, zoals bijvoorbeeld een bank, slaan deze warmte op en geven het dan ook gelijkmatig weer af in de ruimte. Zo wordt de kamer op een aangename manier verwarmt. 

Is infraroodverwarming energiezuinig?

Infraroodverwarming kan energiezuinig zijn vanwege de directe warmteoverdracht naar objecten en mensen, snellere opwarming en gerichte verwarming. Echter, de uiteindelijke energiezuinigheid hangt af van factoren zoals isolatie, paneeltype en energiebron. De energiezuinigheid van infraroodverwarming wordt ook beïnvloed door het gebruikspatroon en de isolatiegraad van de ruimte waarin het wordt gebruikt.

Soorten infraroodverwarming bij de Boer 

Infraroodverwarming is te verkrijgen in verschillende soorten uitvoeringen. Bij de Boer  hebben we de volgende modellen direct uit voorraad leverbaar:

Sanitair kachels

De infrarood verwarming voor de badkamer en het toilet zorgen er voor dat het lekker snel warm wordt. De warmte is direct voelbaar op de huid. Ook handig, veel van de modellen komen met een speciale weektimer. Zo kan je precies de verwarming aan laten gaan wanneer je in de badkamer bent. De timer werkt daarnaast ook nog eens energiezuinig, je stookt nooit meer te veel!

Infrarood spiegel verwarming

Geloof het of niet, infrarood verwarming komt ook met speciale spiegelpanelen. Handig voor in de badkamer want naast de infrarood spiegel heb je geen ander verwarmingspaneel nodig. Multifunctioneel en vaak ook nog eens gemakkelijk te bedienen met een app.

Plafondpaneel

Naast dat veel kachels standaard aan de muur kunnen worden gemonteerd, zijn er ook speciale plafondpanelen. In ons uitgebreide aanbod hebben wij verschillende modellen van de Eurom Mon Soleil range. Deze modellen hebben een ingebouwde thermostaat en zijn daarnaast ook nog eens uit te breiden met een externe thermostaat. Net als andere Eurom infrarood verwarming werken de plafondpanelen ook met een app.

Muurpanelen

Natuurlijk zijn er ook infrarood verwarmingspanelen te verkrijgen welke aan de muur kunnen worden bevestigd. De infrarood kachels van Eurom zijn handig te bedienen met de display voor op het paneel. Natuurlijk is het paneel ook te koppelen aan Wifi en aan de handige Eurom Smart App.  

Is infraroodverwarming goedkoper dan gas?

Het besparen van energie wordt steeds populairder. Niet alleen omdat de prijzen steeds duurder worden, ook om het milieu te sparen. Fossiele brandstoffen raken op en wereldwijd stijgt de prijs. Dit voel je in je portemonnee. Kijken naar infraroodverwarming is daarom erg verstandig. Naast andere vormen van elektrische klimaatbeheersing is infrarood verwarmen het voordeligst.  Zo verwarm je met jouw infrarood verwarming twee keer zo snel dan met andere verwarmingen! Er wordt wel gezegd dat je met het infrarood verwarmen zo’n 10% tot 40% aan energie kan besparen.

Infraroodverwarming bestellen

Infraroodverwarming bestel je gemakkelijk online op deboerdrachten.nl. Op onze uitgebreide website kan je gemakkelijk diverse modellen met elkaar vergelijken. Zo zie je bijvoorbeeld snel wat het vermogen, de isolatieklasse en de afmetingen van de infrarood kachels zijn.

Vind je het lastig om online een keuze te maken? Onze klantenservice staat via de mail en telefonisch voor je klaar om je verder te helpen. Ook ben je van harte welkom om langs te komen in onze winkels in Drachten én Hazerswoude-Dorp. Hier hebben we nog meer soorten kachels zoals convectorkachels en ventilatorkachels staan. Ons personeel helpt je graag met het maken van de betere keuze.

Wacht niet te lang en bestel nu online jouw nieuwe infrarood verwarming. Bestel je voor 20:00? Dan leveren wij vaak de volgende dag de infraroodverwarming al!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw