menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kachelbrandstof kopen? 🔥

Kachelbrandstof

Kachelbrandstof is nodig voor verschillende soorten kachels. Bij de Boer Drachten verkopen we verschillende soorten brandstof van bekende merken. Denk hierbij aan kachel brandstof van Qlima en Firelux. Ben je op zoek naar petroleum? Ook dan hebben wij voor jou de betere keuze. Petroleum hebben we zowel in 20 als in 5 liter verkrijgbaar. Ben jij al klaar voor de koudere periode? Bestel dan vandaag nog je kachelbrandstof.

Lees meer...
9 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kachelbrandstof, alles wat je moet weten

Kachelbrandstof is nodig om bijvoorbeeld je petroleum kachel warm te kunnen stoken. Niet alleen is het nodig voor de werking, ook vergroot het de levensduur van je kachel. Niet elke kachel heeft brandstof nodig. Bij de Boer Drachten vind je ook een uitgebreid assortiment met kachels welke elektrisch verwarmd worden, zoals convectorkachels of keramische kachels. Natuurlijk zijn er ook kachels welke werken op hout, zoals een pellet kachel.

Kachel brandstof is nodig voor petroleumkachels. Bij brandstof voor in de kachel is het belangrijk om te letten of het schoon en zuiver is. Een groot voordeel van een petroleumkachel is dat deze ook ideaal is om te gebruiken om de camping of op andere plekken waar geen directe stroomaansluiting is.

Kachelbrandstof van Firelux

De Boer Drachten verkoopt kachelbrandstof van verschillende merken, waaronder Firelux. Firelux brandstof is geschikt voor elke verplaatsbare kachel. Het merk doet er niet toe. Firelux heeft schone en zuivere brandstof waarbij er gezorgd wordt voor een optimale verbranding. Hierdoor wordt de ruimte niet alleen beter verwarmd, ook is er nauwelijks een geur waar te nemen van het petroleum. De kachel gaat daarnaast ook langer mee wanneer je de juiste kachelbrandstof gebruikt.

Kachelbrandstoffen van Qlima

De kachelbrandstoffen van Qlima zijn al meer dan 30 jaar te koop op de Nederlandse markt. In de Qlima fabriek in Gent worden ruwe materialen verwerkt tot schone, efficiënte brandstof. Bij de Boer Drachten zijn twee verschillende typen brandstoffen van Qlima te verkrijgen, Kristal en Extra. Het verschil zit hem in de geur, de Kristal is nagenoeg geurloos en de Extra heeft een heel licht aromagehalte. Beide brandstoffen worden verkocht in jerrycans van 20 liter.

Petroleum gebruiken

Veel van de kachelbrandstoffen in het aanbod van de Boer Drachten kunnen worden gebruikt voor in de kachel. Denk hierbij aan klimaatbeheersing producten zoals de petroleumkachel. Daarnaast wordt petroleum ook voor tal van andere zaken gebruikt. Zo wordt het vaak gebruikt als ontvetter en aanmaak vloeistof. Ook voor olielampen wordt vaak gebruik gemaakt van petroleum als kachelbrandstof.

Kachelbrandstof kopen

Kachelbrandstof koop je bij de Boer Drachten. In ons ruime assortiment vind je voor jouw kachel de betere keuze. Maak kennis met de producten van Qlima en Firelux. In ons assortiment vind je jerrycans met 5 liter en 20 liter brandstof.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? Onze klantenservice helpt je graag met het maken van een keuze. Zij zijn telefonisch en per mail bereikbaar om je te adviseren. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om langs te komen in onze winkel aan de Jade in Drachten.

Bestel voor 16:00 uur, dan zorgen wij er voor dat je vaak de volgende dag alles al in huis hebt. Wil je deze herfst en winter en warm bij zitten? Bestel dan nu je kachelbrandstof.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw