menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Keramische kachels kopen? De Boer Drachten

Keramische kachels

Keramische kachels zijn een goede energiezuinige oplossing als je je huis of een deel ervan wil verwarmen. Ze kunnen in korte tijd een ruimte snel behaaglijk warm krijgen zoals bijvoorbeeld de badkamer, slaapkamer of een kantoor. De kachels zijn zelfs te gebruiken voor op de camping tijdens de koudere dagen. Bij de Boer Drachten hebben we een groot assortiment keramische ventilatorkachels beschikbaar. Ben je op zoek naar keramische verwarming? Bekijk dan online ons grote assortiment met keramische kachels.

Lees meer...
27 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat is een keramische kachel?

Keramische kachels werken op elektriciteit en beschikken over een keramisch verwarmingselement. Het voordeel van een keramische element is dat deze een stuk minder heet wordt dan bijvoorbeeld een ijzeren element. Doordat keramische kachels dus minder warm worden zijn ze veilig te gebruiken in ruimtes waar ook kinderen en huisdieren zijn, zij zullen zich namelijk niet snel branden en zijn veilig. Een hele geruststelling!

Een ander groot voordeel van een keramische ventilatorkachel is dat er minder stofdeeltjes verbranden doordat het verwarmingselement minder heet wordt. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit goed en is een keramisch kacheltje zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Een ander groot voordeel van een keramische ventilatorkachel is dat er minder stofdeeltjes verbranden doordat het verwarmingselement minder heet wordt. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit goed en is een keramisch kacheltje zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Keramische kachel met ventilator

De meeste keramische heaters beschikken over een ventilator. Met de ventilator kunnen ze de warme lucht snel in een ruimte verspreiden. Door de ventilator in de kachel zal de gewenste temperatuur in een ruimte snel worden bereikt. Een keramische kachel is energiezuinig te noemen door deze snelle temperatuurstijging. Zeker in vergelijking met andere kachels krijgt een keramisch model het sneller warm. Keramische bijverwarming heeft nadelen met betrekking tot het geluid.  Zo heeft een keramisch kacheltje met ventilator als enige nadeel dat hij veel lawaai heeft door het gebruik van de ventilator.

De beste keramische kachels

Wij verkopen uitsluitend keramische verwarmingen van het merk Eurom. Eurom is een kwalitatief goed en betrouwbaar merk met een zeer uitgebreid assortiment met verschillende soorten verwarming, bijvoorbeeld: werkplaatskachels, convectorkachels en straalkachels. De keramische kachels van Eurom zijn verkrijgbaar in diverse modellen zoals een keramische wandkachel, torenkachels en retromodellen. Ze zijn allemaal erg compact waardoor ze gemakkelijk in de ruimte passen. Er is zelfs een model dat je rechtstreeks in het stopcontact kunt steken. Zoek je een keramische kachel voor op de camping? Dan zijn de kachels voor in het stopcontact aan te raden.

De meeste keramische verwarming modellen beschikken over een thermostaat om de juiste temperatuur in te stellen en komen met een afstandsbediening waarmee je op afstand de kachel aan en uit kunt zetten. Een ander belangrijk element waar alle modellen over beschikken is een oververhittingsbeveiliging. Met de oververhittingsbeveiliging zal de keramische kachel nooit te heet worden waardoor er geen brand kan ontstaan.

De voordelen van Eurom keramische kachels:

De keramische verwarming heeft verschillende voordelen. De belangrijkste hebben wij voor je op een rijtje gezet:

Energiezuinig: keramische kacheltjes werken op lagere temperaturen maar kunnen door de ventilator de ruimte toch snel verwarmen. Hierdoor gebruiken ze veel minder energie dan andere kachels.       

Veilig: doordat de plaat van de keramische ventilatorkachel minder heet wordt is de kachel veilig in gebruik. De kachel zal niet snel in brand vliegen en voor huisdieren en kinderen is er een kleinere kans op verbranding.

Gezond: door de lagere temperaturen zullen stofdeeltjes die in de lucht zweven niet verbranden. De luchtkwaliteit blijft hierdoor goed en je hebt minder last van de geur van verbranding. Ideaal voor mensen die een huisstofmijt allergie hebben.

Keramische kachels snel en makkelijk online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons grote assortiment? Bestel dan de keramische kachels gemakkelijk online bij de Boer Drachten. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar zodat je meestal al de volgende dag kunt genieten van een heerlijk verwarmde ruimte. Mocht je het lastig om een keuze te maken dan helpen wij je graag verder. Je bent welkom in onze vestiging in Drachten. Lukt het niet om langs te komen? Dan staan wij telefonisch en per mail voor je klaar. Onze specialisten kunnen je helpen met alle vragen over keramische kachels.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw