menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Hevelpomp kopen?

Hevelpompen

Hevelpompen zijn zeer handig om een vloeistof zoals benzine of diesel over te brengen naar een andere container. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig de vloeistof vanuit een jerrycan verplaatsen naar een tank. In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende soorten hevelpompen. Onze hevelpompen zijn eenvoudig te bestellen en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Lees meer...
3 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wanneer een hevelpomp gebruiken?

Hevelpompen zijn niet alleen te gebruiken bij het hevelen van brandstof. Je kunt een hevelpomp gebruiken voor alle vloeistoffen die bij verschillende werkzaamheden moeten worden overgebracht naar een andere container. Je kunt bijvoorbeeld een petroleum kachel gemakkelijk vullen met petroleum, maar een hevelpomp is ook erg handig om je aquarium te legen. Vloeistof hevelen? Ontdek ons assortiment met hevelpompen en bestel eenvoudig online!

De werking van een hevelpomp

Hevelpompen zorgen voor negatieve druk (vacuüm) waardoor de vloeistof begint te transporteren. Doordat er vacuüm ontstaat zal de vloeistof door de pomp worden geleid naar de andere container. Bij een hevelpomp hoef je niet met je mond te zuigen wat soms wordt gedacht. Bij handmatige hevelpompen wordt de druk gecreëerd door de pompbal. Bij de elektrische variant zorgt de pomp zelf voor de druk. Met een hevelpomp kun je vloeistoffen snel en veilig transporteren!

Verschillende hevelpompen

In ons assortiment vind je niet alleen een handmatige, maar ook meerdere elektrische hevelpompen. De naam van de pomp zegt het al. Met een handmatige hevelpomp wordt er negatieve druk gecreëerd door de pompbal in te knijpen. Bij een elektrische hevelpomp ontstaat deze druk automatisch en kun je de vloeistof eenvoudig laten transporteren naar de gewilde container. Neem gerust contact met ons op als je graag advies wilt over onze hevelpompen!

Qlima hevelpompen

Op onze website kun je zien dat alle hevelpompen aan worden geboden door Qlima. Alle producten van Qlima staan bekend om haar uitstekende kwaliteit. Met deze hevelpompen zul je gemakkelijk de je petroleumkachel kunnen vullen, maar je kunt ze ook zeker gebruiken voor andere doeleinden. Bekijk ons volledige assortiment van klimaatbeheersing en ontdek de verschillende producten van Qlima.

Hevelpompen kopen

Voor de aanschaf van een hevelpomp elektrisch, maar ook handmatig, ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Onze hevelpompen zijn direct uit voorraad leverbaar en zullen zo snel mogelijk bij jou thuis worden bezorgd. Bij vragen of onduidelijk heden kun je altijd contact opnemen met onze deskundigen. Deze zijn telefonisch of per mail bereikbaar en willen je graag helpen.

Als je toevallig in de buurt bent van Drachten, kun je altijd een kijkje nemen in onze fysieke winkel. Ook hier staan deskundigen van hevelpompen voor je klaar met het beste advies en antwoorden op al je vragen. Wacht niet en bestel jouw hevelpomp via onze website of kom langs in onze showroom!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw