menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Ventilator kopen?

Ventilator

Een ventilator zorgt ervoor dat je het niet te warm krijgt op warme dagen. Een ventilator produceert constant lucht waardoor de warmte van je lichaam eenvoudig afgevoerd kan worden. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en dan werkt het meteen. In het assortiment van De Boer vind je een ruim aanbod met verschillende ventilatoren. Als je vandaag jouw ventilator besteld, kun je morgen al genieten van de verkoeling in je huis.

Lees meer...
37 artikelen gevonden
Sorteer op:
Nedco Buisverbinder 220x90mm
Nedco Buisverbinder 220x90mm
vanaf  € 14,48 (per stuk)
Vergelijken (0)

Waarom een ventilator kopen?

Een ventilator is de oplossing voor een warm huis, kamer of zolder. Het is een zeer eenvoudige oplossing die ook betaalbaar is. Een waaier is zeer flexibel aangezien hij makkelijk te verplaatsen is naar een andere plek. Wel is het belangrijk om te weten dat er een stopcontact in de buurt moet zitten bij diverse waaiers. Tot slot neemt een ventilator weinig energie ten opzichte van een airco. De ventilatoren van De Boer Drachten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Diverse ventilatoren

In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende soorten ventilatoren. Denk hierbij aan de modellen: tafel, vloer, plafond, staand, toren, bouwventilatoren en ook een variant voor jouw houtkachel. Hieronder zijn de verschillende soorten verder toegelicht. Bekijk ons gehele assortiment van klimaatbeheersing om jouw huis op een gewilde temperatuur te krijgen.

Tafelventilator

Het tafelmodel is het originele model als het gaat om een ventilator. Deze is eenvoudig op een tafel of bureau te plaatsen, waarna deze de omgeving rondom de tafel voorziet van verkoelende lucht. De tafelmodellen beschikken over verschillende ventilatie standen. Deze standen verschillen van elkaar aan de hand van weinig tot veel verkoelende lucht. Ook hebben de meeste tafel ventilatoren een zwenkfunctie waardoor het bereik van de lucht wordt vergroot. Dit model is altijd uitgerust met een veiligheidskooi zodat de ronddraaiende bladen niet aangeraakt kunnen worden bij gebruik. Bekijk ons gehele assortiment en kies de ventilator die jij nodig hebt.

Vloerventilator

Een vloerventilator is uitgerust met een statief waardoor de ventilator stevig op de vloer kan staan. Door het stevige statief kan deze overal gebruikt worden. Ook dit model is voorzien van meerdere standen met verschillende hoeveelheden verkoelende lucht. Voor een kamer die erg warm is kun je dus beter een hogere stand gebruiken. Heb je veel last van warmte in je huis? Dan is een vloerventilator van De Boer Drachten de oplossing!

Plafondventilator

In ons assortiment vind je een aantal plafondventilators. Een plafondventilator heeft in de meeste gevallen een grotere diameter waardoor deze een volledige kamer van verkoelde lucht kan voorzien. Daarnaast zal deze nooit in de weg staan ten opzichte van andere ventilators. Door de verschillende standen kun je zelf bepalen hoeveel lucht jij door de kamer wilt laten circuleren. Onze ventilatoren zijn direct uit voorraad leverbaar!

Staande ventilator

De Boer beschikt over een aantal ventilatoren met een verstelbare poot. Dit betekent dat de ventilator op verschillende hoogtes kan functioneren. Als je kamer in de nacht erg warm is, kun je met  een staande ventilator verkoelde lucht op je bed laten circuleren, waardoor je wellicht beter kunt slapen. Een divers aantal staande ventilators beschikken over een afstandsbediening. Hiermee kun je een bepaalde stand selecteren en de ventilator aan of uit zetten. Bekijk ons assortiment gemakkelijk online via onze website.

Torenventilator

Het torenmodel is zeer opvallend als het gaat om ventilatoren. Dit model valt op door zijn afmetingen en vorm. Een toren ventilator is gemakkelijk in een hoekje te plaatsen door zijn vorm. Daarnaast beschikt dit model over meerdere standen waardoor je kunt kiezen uit verschillende luchtstroomsnelheden. Het torenmodel beschikt niet over bladen die rondcirculeren, maar over een luchtuitgang aan meerdere zijden. Bekijk onze torenmodellen via onze website en bestel degene die bij jouw huis past!

Bouwventilator

Een bouwventilator is ideaal bij het werken in warme ruimtes. De modellen van De Boer Drachten worden in de meeste gevallen aangedreven door accu’s. Een Makita ventilator is ook aangedreven door accu’s wat betekent dat de gereedschapsaccu’s ook gebruikt kunnen worden voor deze ventilators. De verschillende modellen beschikken ook over andere voltages. De ventilator met een hoger vermogen zal ook meer lucht kunnen laten circuleren. Daarnaast beschikken de bouwventilatoren over verschillende standen en een zwenkfunctie. Werk jij zomers in warme ruimtes? Bekijk dan alle bouwventilatoren van De Boer Drachten.

Houtkachel ventilator

Tijdens de winter en de herfst maken veel mensen gebruik van een houtkachel. Bij gebruik van een houtkachel duurt het echter een tijdje voordat je huiskamer de gewenste temperatuur heeft bereikt. Een houtkachel ventilator zorgt ervoor dat het overal in huis warm wordt. Deze ventilator werkt niet op stroom of een accu, maar op de warmte van de kachel. Door de ventilator op de kachel te plaatsen zal deze bij een temperatuur van rond de 50 graden gaan werken. De warmte zal zich hierdoor beter verplaatsen door de complete kamer. Bekijk de houtkachel ventilator van De Boer Drachten en geniet van een warme ruimte in de winter.

Welke ventilator kopen?

Bij de aanschaf van een ventilator is het belangrijk om te weten wat voor soort ventilator je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld last hebt van veel warmte in je gehele huis, dan is een tafelventilator niet genoeg. Hierbij raden wij aan te gaan kijken naar een plafondventilator of zelfs een airco. Als je tijdens het slapen last hebt van warmte is een staande ventilator of een torenmodel erg handig. Het is dus belangrijk om te weten voor welke ruimte je een ventilator nodig hebt en hoeveel oppervlakte deze moet gaan verkoelen.

Voordelen ventilator

Een ventilator heeft een aantal voordelen als we deze gaan vergelijken met een airco:

  • Een ventilator werkt ook in niet afgesloten ruimtes
  • Een ventilator verbruikt minder energie
  • Een ventilator is gemakkelijk te verplaatsen
  • Een ventilator is goedkoper
  • Een ventilator maakt minder lawaai

Ventilator van diverse merken

In ons assortiment vind je verschillende ventilatoren van verschillende merken. Het merk met de meeste ventilatoren is Eurom. Een Eurom ventilator staat bekend om zijn goede kwaliteit. In ons assortiment vind je Eurom ventilatoren in alle mogelijke soorten. Het merk Excellent beschikt over een aantal verschillende ventilatoren die allemaal geschikt zijn voor in je huis. De ventilatoren van Makita en Metabo zijn voornamelijk gericht op werkzaamheden in de warmte. Dit zijn de bouwventilatoren die de werkomgeving in de zomer verbeteren. Bekijk het assortiment met al ons gereedschap om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Eurom ventilator

De ventilators van Eurom staan bekend om haar uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn de prijzen van deze ventilatoren erg goed ten opzichte van de kwaliteit. Naast de particuliere gebruiker kunnen de ventilatoren ook gebruikt worden op professioneel gebied. Bekijk ook onze terrasverwarmers van Eurom om ook ’s avonds lekker in de tuin te kunnen zitten.

Ventilator online bestellen

Bij De Boer Drachten ben je aan het juiste adres als het gaat om een ventilator. Via onze website kun je de verschillende soorten eenvoudig vergelijken en zo de juiste kiezen. Weet je niet welke ventilator je moet aanschaffen? Onze medewerkers zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar. Zij geven je het beste advies en hebben alle antwoorden op jouw vragen. Als je vandaag besteld, ontvang je jouw bestelling morgen al in huis. Wacht dus niet en bestel jouw ventilator online via de website van De Boer Drachten.

Als je toevallig in de buurt bent van Drachten, ben je natuurlijk ook welkom in onze winkel. Onze winkel is 6 dagen in de week geopend en ook hier kun je ons assortiment met ventilatoren bekijken. IN de winkel staan onze deskundigen voor je klaar om je alles te vertellen over onze ventilators. Zo zorgen zij ervoor dat jij naar huis gaat met het model dat bij jou en je huis past. Bestel jouw ventilator online of kom langs in onze winkel!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw