menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Ventilatorkachels gezocht? 🌡️ Koop ze nu!

Ventilatorkachels

Ventilatorkachels groeien de afgelopen jaren in populariteit. Niet alleen door de hoge gasprijzen, ook doordat het milieuvriendelijker is. Een ventilator kachel verwarmt namelijk al heel snel de lucht doordat de ventilatorbladen het door de ruimte heen kunnen verspreiden. Veel van deze kachels hebben daarnaast ook nog eens een optie voor koude lucht. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment met ventilatorkachels. 

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Ventilatorkachels, alles wat je moet weten

Ventilatorkachels hebben het grote voordeel dat ze de lucht erg snel kunnen verwarmen. De ventilatorbladen verspreiden de warme lucht snel door de ruimte. Ideaal voor wanneer je het snel lekker warm wil hebben. Veel ventilatorkachels hebben naast warme standen ook een koude stand. Zo is de ventilator kachel het hele jaar door te gebruiken en hoef je niet een afzonderlijke ventilator aan te schaffen.

In het ruime assortiment van de Boer Drachten vind je voor jou altijd de betere keuze in ventilatorkachels.

Ventilatorkachels van Eurom

Ventilatorkachels in het aanbod van de Boer Drachten zijn van het bekende merk Eurom. Eurom is al sinds de jaren zeventig actief op de Nederlandse markt. Eerst produceerde het merk agrarische machines, zoals hogedrukreinigers, generatoren en kachels. Helaas betekende veranderingen in de agrarische sector ook dat Eurom aanpassingen moest maken in zijn product assortiment.

Er was namelijk nog steeds vraag naar elektrische producten. De kennis over deze producten had Eurom al en zo begonnen ze ook op de particuliere markt. Hoewel Eurom de afgelopen jaren veel is veranderd, is een ding wel hetzelfde gebleven. De producten zijn nog steeds van een hoge kwaliteit en zijn innovatief. Je weet dus dat je ventilatorkachels van een hoge kwaliteit koopt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een ventilatorkachel?

Wanneer je naar ventilatorkachels aan het kijken bent zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. De Boer Drachten zet de meest belangrijke tips voor je op een rijtje:

  • Let op het beschermingsniveau, zo hebben kachels vaak een omvalbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging.
  • Zorg er voor dat het vermogen sterk genoeg is voor de oppervlakte die je wil verwarmen.
  • Wil je een kachel met een vorstvrijstand? Kachels met deze optie zorgen er voor dat de temperatuur altijd boven de 0 graden Celsius wordt gehouden.
  • Weet hoe groot je ruimte is zodat je een kachel koopt welke alles kan verwarmen.
  • Laat je door een specialist zoals de Boer Drachten informeren over klimaatbeheersing. Zo maak je de betere keuze.

Ventilatorkachels kopen

Ventilatorkachels koop je gemakkelijk online via deboerdrachten.nl. Op onze uitgebreide website vind je niet alleen de betere keuze voor buiten. Ook voor binnen hebben we een ruim assortiment met producten. Via onze website kan je verschillende modellen vergelijken. Zo vind je altijd het beste ventilatorkacheltje voor jou.

Vind je het lastig om zelf online een keuze te maken en heb je hierbij advies nodig? Neem dan telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar en helpen je graag. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel. Hier staat ons deskundig personeel voor je klaar en kan je ons uitgebreide assortiment bekijken. Naast de ventilatorkachel hebben wij ook pelletkachels, infraroodverwarming en meer.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment voor een keramische ventilatorkachel. Wanneer je voor 20:00 uur besteld, heb je vaak morgen de ventilatorkachels al in huis.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw