menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Werkplaatskachels

Werkplaatskachels

Werkplaatskachels

Werkplaatskachels zorgen voor een aangename warmte in jouw eigen garage, werkplaats of schuur. Zeker in de koudere maanden is het prettiger om te werken in een ruimte met een aangename temperatuur. Je werkplaats verwarmen met kachels is dan de beste oplossing. Werkplaatskachels op hout zijn populair maar veel kachels zijn tegenwoordig gewoon elektrisch. De Boer Drachten heeft een ruim assortiment aan elektrische branders van het merk Eurom. Bekijk ons assortiment online en bestel een van onze werkplaatskachels!

30 artikelen gevonden
Sorteer op:
Elektrische Kachel (Mobiel)
Elektrische Kachel (Mobiel)
€ 55,27 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Elektrische Kachel (Mobiel)
Elektrische Kachel (Mobiel)
€ 404,07 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Heater Elektrisch 2Kw
Heater Elektrisch 2Kw
€ 38,99 (per set)
leverbaar binnen 4-8 werkdagen
Vergelijken (0)

Wat zijn werkplaatskachels?

Werkplaatskachels zijn verwarmers welke speciaal voor het verwarmen van werkruimtes gemaakt zijn. Deze kachels zijn vrijstaand en kunnen verplaatst worden. Extra handig, zeker wanneer je meerdere werkruimtes in en rondom je huis hebt. Wil je liever een vaste kachel? Neem dan eens een kijkje bij de infraroodkachels welke opgehangen moeten worden aan de muur. Een werkplaatskachel heeft ook een extra robuuste behuizing. Hij kan dus tegen een stootje. Er zijn elektrische werkplaats kachels maar ook werkplaatskachels welke houtgestookt zijn. Naast de elektrische heaters zijn er ook kachels welke op petroleum, gas of diesel werken. 


Welke werkplaatskachels zijn geschikt?

Werkplaatskachels zijn er in verschillende soorten te vinden. Door deze grote verscheidenheid zit er voor jouw werkplek zeker een kachel bij! Bij De Boer Drachten vind je vooral elektrische verwarming voor de werkplaats: Type kachel: Geschikt voor: Soort verwarming: Specificaties:
Ventilator kachels Kleine ruimtes Blazen van warme lucht Licht in gewicht en makkelijk verplaatsbaar
Keramische kachels Grotere ruimtes Keramisch Compact en energiezuinig
Radiator kachels Middel grote ruimte Elektrisch Verplaatsbaar
Heteluchtkanonnen Grotere ruimtes Petroleum, gas of diesel Eenvoudig vervoeren en in korte tijd snel verwarmen


Per type kachel zijn er ook weer verschillen. Zo zijn er van elk type kachel grote en kleine modellen, geschikt voor andere vierkante meters. Bij heteluchtkanonnen heeft De Boer Drachten daarnaast het advies om deze 3 meter van brandgevoelige producten te plaatsen. 

 

Een Eurom werkplaats kachel

In het aanbod van De Boer Drachten vind je voornamelijk Eurom werkplaatskachels. Eurom is een Nederlands merk wat al sinds 1974 op de markt actief is. Vanaf 1974 richten zij zich op elektrische artikelen welke te maken hebben met klimaatbeheersing. Een Eurom kachel voor in de werkplaats kenmerkt zich door de stevige omkasting, robuustheid en stabiliteit. Het zijn branders welke wel tegen een stootje kunnen. 

 

Kenmerken van werkplaatskachels om op te letten

De werkplaatskachels welke je overweegt om aan te schaffen moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. De Boer Drachten adviseert om de volgende punten in je overweging mee te nemen. 

 

Het bereik

De garage verwarming elektrisch welke je op het oog hebt moet geschikt zijn voor de grote van de ruimte. Het belangrijkste is daarom om te kijken naar het aantal vierkante meters van jouw schuur, garage of werkplaats. Het liefst wil je namelijk de ruimte in een zo kort mogelijke tijd op de gewenste temperatuur krijgen. Heb je een ruimte welke groter is dan 570 m2? Dan raadt de Boer Drachten een heteluchtkanon aan. 

 

De aansluiting

De elektrische verwarming voor in de werkplaats zijn vaak geschikt voor 230 volt stroomkanalen. Toch kunnen er ook modellen tussen zitten welke enkel bedoeld zijn voor krachtstroom met 400 volt stroomaansluitingen. Op de website van De Boer Drachten kan je per werkplaats kachel terug vinden welk type aansluiting nodig is. Zo kom je wanneer je de verwarmer thuis hebt niet voor verrassingen te staan. 

 

Het aantal kW

Met het aantal kW wordt het vermogen van de motor weergegeven in KiloWatt. Eén kW staat gelijk aan 1000 watt. De elektrische werkplaats kachels bij De Boer Drachten hebben een verschillend vermogen en ook kW. Hoe hoger het aantal kW, des te sneller zal de kachel de ruimte verwarmen. 

 

Werkplaatskachels kopen?

Ben je op zoek naar kachels voor in je werkplaats? Dan ben je bij De Boer Drachten aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan werkplaatskachels, van keramische kachels tot ventilatorkachels. Voor elke werkruimte hebben wij een kachel welke er in de winter voor zorgt dat het aangenaam warm is. Wil je graag advies bij het kiezen van een werkplaatskachel? In onze winkel staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen. Online is het mogelijk om de verschillende opties te bekijken en vergelijken. Bestel nu online een van onze werkplaatskachels!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw