menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Zaklamp kopen? - Gratis verzending!

Zaklampen en hoofdlampen

Zaklamp

Een zaklamp is een tool die iedereen in huis zou moeten hebben. Het handige aan deze kleine lampen is dat je altijd licht bij de hand hebt. Wanneer de stroom uitvalt in huis, wanneer je gaat camperen maar ook tijdens het sporten en op het werk kan wat extra verlichting een uitkomst zijn. In ons uitgebreide assortiment hebben wij dan ook meerdere zaklampen beschikbaar. Denk hierbij aan lampen van merken zoals MagLite en LEDLenser. Bekijk nu online ons aanbod en bestel jouw nieuwe zaklamp.

Lees meer...
125 artikelen gevonden
Sorteer op:
Kerbl Led Zaklamp Profire met Accu
Kerbl Led Zaklamp Profire met Accu
€ 27,02 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Zaklamp kopen

Als je van plan bent een zaklamp te kopen moet je rekening houden met de sterkte van het licht. De sterkte van het licht valt af te lezen aan het aantal Lumen die de lamp heeft. Zaklampen zijn verkrijgbaar met LED lamp of een halogeen gloeilamp. LED lampen zijn daarbij kostbaarder tijdens de aanschaf, maar zijn tevens sterker en duurzamer. Ze gaan dus langer mee en vragen minder energie.

Dan zijn er nog zaklampen met een accu of losse batterijen. De zaklampen met accu zijn makkelijker op te laden en de accu gaat vaak lang mee. Het is wel aan te raden om een reserve accu mee te bestellen. Zo zit je nooit zonder en kan je de zaklamp altijd gebruiken.

Welke zaklamp is geschikt voor mij?

Bij het kopen van een zaklamp moet je ook rekening houden met de activiteiten die je gaat verrichten. Bedenk dus eerst goed waarvoor je de lamp wilt gebruiken. Wil je op een grote afstand schijnen met je zak lamp? Dan is een model met een hoge lichtsterkte zeker aan te raden. Kijk rustig rond in ons online assortiment en laat je verrassen door het aanbod. Bij de Boer Drachten vind je zeker ook de betere keuze voor een zaklamp.

Zaklampen van Maglite en LEDlenser

Verschillende merken zaklampen zijn bij ons verkrijgbaar. In ons assortiment kiezen wij voor de bekendste, MagLite en LEDlenser. De Maglite zaklampen zijn misschien wel de bekendste en deze zaklampen zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Maglite biedt een breed assortiment, van broekzaklamp, tot oplaadbare LEDlamp. LEDlenser biedt alleen maar LED lampen en die zijn van nog iets betere kwaliteit als de MAGlite LED lampen. Dat verschil is ook terug te zien in de Lumen van de lampen. Beide zaklamp merken zijn aan te raden als klusverlichting

Zaklamp online bestellen

Een zaklamp online bestellen gaat gemakkelijk via de website van de Boer Drachten. Op onze website kan je de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo heb je gelijk een handig overzicht met alle specificaties. Vergelijk bijvoorbeeld de lichtsterkte en het bereik in meters. 

Zoek je een goede lamp voor specifieke werkzaamheden en vind je het maken van een keuze lastig? Doordeweeks is onze klantenservice beschikbaar om je te helpen met al je vragen. Dat kan zowel telefonisch als per mail. Ook in onze winkel in Drachten ben je welkom. Ons deskundig personeel helpt je graag met de betere keuze. 

Wacht niet te lang en bestel voor 20:00 uur. Zo weet je zeker dat je morgen al gebruik kan maken van je nieuwe zaklamp. 

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw