menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Luchtgereedschap

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig luchtgereedschap? Dan ben je bij De Boer aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in luchtgereedschap en bieden een ruim assortiment aan van compressoren, luchtgereedschappen, luchtslangen, compressor onderdelen, lucht gebruiksartikelen en luchtkoppelingen. Met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp zijn we altijd in de buurt. Wij helpen je graag met het juiste luchtgereedschap. Lees meer...

De compressor: de krachtbron voor jouw luchtgereedschap

Een compressor is de krachtbron voor jouw luchtgereedschap. Bij De Boer hebben we verschillende compressoren in ons assortiment, met diverse capaciteiten en vermogens. Zo hebben we compacte compressoren voor kleine klussen en krachtige industriële compressoren voor grotere klussen. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste compressor voor jouw klus.

Luchtgereedschappen: snel en efficiënt klussen

Luchtgereedschappen zijn snel en efficiënt in gebruik en zijn daardoor onmisbaar voor de echte vakman. Bij De Boer hebben we een ruim assortiment aan luchtgereedschappen, zoals slagmoersleutels, boormachines, schuurmachines en tackers. Onze specialisten kunnen je helpen bij het vinden van het juiste luchtgereedschap voor jouw klus.

Luchtslangen: flexibel en duurzaam

Luchtslangen zijn essentieel voor het verplaatsen van lucht van de compressor naar het luchtgereedschap. Bij De Boer hebben we verschillende soorten luchtslangen, van flexibele tot duurzame varianten. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste luchtslang voor jouw klus.

Compressor onderdelen: vervang en onderhoud jouw compressor

Bij De Boer hebben we een ruim assortiment aan compressor onderdelen, zoals filters, olie en pompen. Het is belangrijk om jouw compressor goed te onderhouden en te vervangen wanneer nodig. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste onderdelen voor jouw compressor en luchtgereedschap.

Lucht gebruiksartikelen: accessoires voor jouw luchtgereedschap

Bij De Boer hebben we diverse lucht gebruiksartikelen, zoals persluchtverdeelstukken, nippels en manometers. Deze accessoires zijn onmisbaar voor het gebruik van jouw luchtgereedschap. Onze specialisten kunnen je adviseren bij het kiezen van de juiste accessoires voor jouw luchtgereedschap.

Luchtkoppelingen: verbind jouw luchtgereedschap met de compressor

Luchtkoppelingen zijn nodig om jouw luchtgereedschap te verbinden met de compressor. Bij De Boer hebben we diverse luchtkoppelingen, van snelkoppelingen tot slangpilaren. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste luchtkoppeling voor jouw klus.

De betere keuze in luchtgereedschap

Bij De Boer geloven we dat luchtgereedschap de betere keuze is voor elke klus. En daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan van hoogwaardige compressoren, luchtgereedschappen, luchtslangen, compressor onderdelen, lucht gebruiksartikelen en luchtkoppelingen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om elke klus tot een succes te maken.

Maar we bieden meer dan alleen hoogwaardige producten. Onze klantenservice staat telefonisch en per mail klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele vragen te beantwoorden. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Kies voor De Boer en kies voor de betere keuze in luchtgereedschap!

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw