menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Compressor kopen? - Gratis verzending!

Airpress Compressoren

Compressor

Ben je op zoek naar een hoogwaardige compressor om je klussen efficiënt uit te voeren? Zoek dan niet verder! Bij De Boer bieden we een uitgebreide selectie met compressoren aan van bekende merken zoals Airpress, Airmec, Greenworks en nog veel meer. Of je nu een professional bent die dagelijks met een compressor werkt of een enthousiaste doe-het-zelver, onze collectie heeft voor ieder wat wils. Bekijk ons ruime aanbod nu op onze website of kom langs in één van onze winkels.

Lees meer...
46 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Wat doet een compressor?

Een compressor is een veelzijdig gereedschap dat lucht aanzuigt en comprimeert voor een breed aantal toepassingen. Met de diverse compressoren uit het aanbod van De Boer kun je taken uitvoeren zoals:

  • Het oppompen van banden;
  • Het aandrijven van pneumatische gereedschappen;
  • Het schilderen met een verfspuit;
  • Het schoonblazen van oppervlakken met perslucht.

Of het nu gaat om professioneel werk in de bouwsector of eenvoudige taken in en rondom het huis, een compressor vergemakkelijkt je werkzaamheden en zorgt dat de klus sneller geklaard is.

Airpress, Airmec en Greenworks Compressoren

Bij De Boer begrijpen we dat kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn bij het kiezen van een compressor. Daarom hebben we gekozen voor topmerken zoals Airpress, Airmec en Greenworks voor onze collectie compressoren. Airpress staat bekend om zijn robuuste constructie en innovatieve technologieën, terwijl Airmec bekend staat om zijn professionele kwaliteit en duurzaamheid. Greenworks biedt milieuvriendelijke opties met krachtige prestaties. Bij De Boer kun je erop vertrouwen dat je compressoren van topkwaliteit vindt die aan al je eisen voldoen.

Waar moet je op letten bij een compressor?

Wanneer je er zeker van bent dat je een handige compressor nodig bent, zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Je wil natuurlijk wel de betere keuze uit al de modellen aanschaffen. Dat begrijpen we maar al te goed. Met deze handige tips maak jij voor jou de betere keuze uit ons assortiment:

  • Bepaal het beoogde gebruik: Lichte taken of intensievere toepassingen?
  • Controleer vermogen en capaciteit: Past het bij je behoeften?
  • Let op geluidsniveaus: Belangrijk als je in een geluidsgevoelige omgeving werkt.
  • Overweeg mobiliteit: Is draagbaarheid belangrijk voor jou?

Hoe stel je een compressor af?

Het afstellen van een compressor is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat je het beste uit je apparatuur haalt. Bij De Boer begrijpen we dat dit proces soms vragen kan oproepen. Daarom hebben we een handige video gemaakt die je stap voor stap door het afstelproces leidt.

Diverse compressor accessoires

Bij De Boer gaan we verder dan alleen compressoren; we bieden ook een scala aan handige compressor accessoires om je werkzaamheden nog effectiever te maken. Van luchtslangen en -gereedschappen tot luchtkoppelingen en compressor onderdelen, onze accessoires zijn zorgvuldig geselecteerd om naadloos aan te sluiten op je compressor. Deze accessoires vergroten je mogelijkheden en zorgen ervoor dat je het maximale uit je compressor haalt.

Compressor kopen bij De Boer

Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, De Boer heeft de perfecte compressor voor jouw behoeften. Met merken als Airpress, Airmec , Greenworks en meer bieden we betrouwbare en krachtige oplossingen voor diverse toepassingen. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website en maak je keuze vandaag nog. Voor vragen kan je terecht bij onze klantenservice of kom langs in onze winkels. Vereenvoudig je werkzaamheden en verhoog je productiviteit met een hoogwaardige compressor van De Boer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw