menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Metaaldetectoren kopen? - Nu online!

Metaaldetectoren

Metaaldetectoren zijn ideaal voor het zoeken naar metalen in de grond. Er zijn metaaldetectoren voor kinderen, beginners en professionele zoekers. Er zijn verschillende soorten detectoren: voor onder water, op het strand of allround. In het assortiment van De Boer Drachten vind je verschillende bekende merken metaaldetectoren en veel metaaldetector accessoires.

Lees meer...
33 artikelen gevonden
Sorteer op:
Quest Metaaldetector Scuba Tector Pro
Quest Metaaldetector Scuba Tector Pro
€ 233,66 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Kooistra Metaaldetector Schep Model 1/2/3
Kooistra Metaaldetector Schep Model 1/2/3
vanaf  € 21,64 (per stuk)
Vergelijken (0)

Metaaldetectoren van verschillende merken

In ons assortiment vind je verschillende soorten metaaldetectoren van verschillende merken. De verschillende metaaldetectoren en metaaldetector accessoires worden aangeboden door merken als Bosch, C-Scope, Elcometer, Garrett, Handyman, Kooistra, Magnetar, Nokta Makro en Quest. De meest bekende merken lichten wij graag voor je toe:

Garrett

De metaaldetectoren van Garrett zijn zeer geschikt voor professionele zoekers. Van goudpannen tot metaaldetectors en security scanners van Garrett, je vind het allemaal in ons assortiment. Met de metaaldetectoren van Garrett haal je top kwaliteit in huis!

Kooistra

De metaaldetectoren van Kooistra zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Met een ruim aanbod aan metaaldetector accessoires ben je bij Kooistra aan het juiste adres. Ontdek de metaaldetectoren en de vele verschillende accessoires nu in ons assortiment en bestel meteen!

Nokta Makro

De metaaldetectoren van Nokta Makro zijn geschikt voor kinderen, volwassenen en professionele zoekers. Met een ruim aanbod aan land- en onderwater metaaldetectoren zit er voor iedereen wat tussen bij Nokta Makro. Ook heeft Nokta Makro een ruim aanbod aan metaaldetector accessoires en security scanners. Ontdek nu alles in ons ruime assortiment!

Quest

De metaaldetectoren van Quest zijn gespecialiseerd in het zoeken onderwater en in regenachtig weer. Quest heeft een ruim aanbod aan onderwatermetaaldetectoren en metaaldetectors die goed tegen regenwater kunnen. Omdat de metaaldetectoren zo licht zijn uitgevoerd zijn ze ontzettend gebruiksvriendelijk voor jong en oud. Bestel ze nu online of kom langs in de winkel!

Metaaldetectoren onder water gebruiken

Ga op schattenjacht in de magische onderwaterwereld en ontdek nog veel meer schatten dan op het droge land! In ons assortiment vind je alles over onderwater metaaldetectoren, die je tot wel 60 meter diep kunt gebruiken! Je kunt ze gebruiken in alle omstandigheden, in zoet en zout water, in het zand of in de modder. Overal waar je met de grote metaaldetectoren niet bij kunt komen kunnen de gemakkelijke onderwater handmetaaldetectoren je verder helpen. Je vindt hier alles over in ons ruime assortiment!

Metaaldetectoren voor op het strand

Wil je niet onderwater duiken met je metaaldetector maar toch lekker langs de waterkant zoeken? Dan kan dat met de vele metaaldetectoren in ons assortiment die spatwater dicht zijn! Doordat vele zoekspoelen en stelen van de metaaldetectoren waterdicht zijn kun je langs de waterkant gewoon lekker verder zoeken. De displays die niet volledig waterdicht zijn, zijn spatwater dicht. Op die manier kun je meerdere plekken ontdekken opzoek naar de mooiste schatten en trofeeën!

Metaaldetector accessoires

Het assortiment van de Boer biedt vele accessoires voor alle metaaldetectoristen. Heb je een regenhoes of een beschermschotel nodig? Ben je opzoek naar de juiste schep of grasmes? Ben je opzoek naar een gewichtsverdeling systeem? Of heb je een praktische draagtas nodig voor je metaaldetector en/of voor al je vondsten? Bestel het nu allemaal in het ruime assortiment aan metaaldetectoren en metaaldetector accessoires bij de Boer!

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw