menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Mobiele hogedrukreinigers bestellen? - Nu online!

Mobiele hogedrukreinigers

Een mobiele hogedrukreiniger is een reiniger die wendbaar is en gemakkelijk is te transporteren. Hierdoor kunnen deze hogedrukreinigers (bijna) overal ingezet worden. In het ruime assortiment van de Boer Drachten vind je mobiele koudwater- en warmwater hogedrukreinigers, ook wordt er nog onderscheid gemaakt tussen elektrische en brandstof aangedreven reinigers Het is aan te raden om van te voren goed te onderzoeken wat voor soort hogedruk machine je nodig hebt voordat je 1 besteld. Zo voorkom je dat je de verkeerde machine besteld. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Boer Drachten en wij helpen je graag verder op weg met het beste advies op dit gebied. Of kom langs in onze winkel in Drachten, hier staat ons deskundig personeel voor je klaar om je meteen te helpen! Je kunt daarna direct bestellen uit ons ruime assortiment aan mobiele hogedrukreinigers.

Lees meer...
67 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

De verschillende soorten mobiele hogedrukreinigers

Mobiele hogedrukreinigers zijn er bij de Boer Drachten in verschillende soorten. In deze categorie vind je koud- en warmwater mobiele reinigers waarin ook nog onderscheid wordt gemaakt in elektrisch en brandstof aangedreven reinigers. De koudwater hogedrukreinigers zijn zeer geschikt voor de auto industrie, landbouw, voedingsindustrie en de bouwsector. De warmwater reinigers zijn uitgerust met een Eco power boilersysteem, dit systeem zorgt voor minder uitstoot en besparing van brandstof. Voor elke schoonmaak klus of werkzaamheden vind je bij de Boer Drachten de juiste hogedrukreinigers, ook voor mobiele werkzaamheden. Met ons ruime aanbod op dit gebied zit er voor elke professional een passend product bij. Heb je vragen over de verschillende soorten reinigers neem dan contact op met de Boer Drachten en wij verschaffen je van het beste advies. Of kom langs in onze winkel waar ons deskundig personeel voor je klaar staat om je te helpen met al je vragen over mobiele hogedrukreinigers.

Mobiele hogedrukreinigers kopen bij de Boer Drachten

Mobiele hogedrukreinigers koop je natuurlijk bij de Boer Drachten! In ons ruime assortiment met producten vind je voor iedere schoonmaak klus of werkzaamheden de juiste hogedruk machines. Of je nu op zoek bent naar reinigers van Eurom, Greenworks of Nilfisk, de Boer Drachten heeft alles voor je op voorraad. Heb je nog vragen over de verschillende soorten hogedruk machines voor mobiel gebruik? Kom dan langs in onze winkel in Drachten, hier is ons deskundig personeel aanwezig om jou van het beste advies te voorzien voor je schoonmaak klus of werkzaamheden! Bestel je online? Bestel dan voor 20:00, dan heb je naar verwachting de volgende dag de bestelling al in huis! Bestel je de hogedrukreinigers online dan zorgen wij voor een snelle levering. Je betaalt bij ons geen verzendkosten bij besteding vanaf 75 euro! Wacht dus niet langer en maak nu een keuze in het ruime assortiment van de Boer Drachten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw