menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gereedschapskoffer kopen? - Gratis bezorging vanaf € 75

Gereedschapskoffers en gereedschapskisten

Gereedschapskoffers en gereedschapskisten

Bent u op zoek naar een lege of goed gevulde gereedschapskoffer of -kist? In het gamma van De Boer Drachten vindt u een breed assortiment van de beste merken, zoals Airpress, Stanley, Parat, Bahco en meer. Van assortimentskoffer tot gevulde gereedschapstas, u vindt alles in ons assortiment. Een gereedschapskist of -koffer is bij uitstek geschikt voor gebruik onderweg. Door het handzame formaat kunt u eenvoudig de koffer in uw auto of bus plaatsen. Zo heeft u altijd het juiste gereedschap bij u.

Lees meer...
39 artikelen gevonden
Sorteer op:
actie
Gereedschapstas
Gereedschapstas
€ 26,50 € 18,17 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Makita Kettingzaagtas
Makita Kettingzaagtas
€ 83,00 € 49,58 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Lasertas
Lasertas
€ 28,00 € 21,48 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
actie
Gereedschapskoffer
Gereedschapskoffer
€ 105,00 € 62,80 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Gevulde gereedschapskoffer

Een goed gevulde koffer is het beste begin van uw klus. Met al het gereedschap bij de hand, hoeft u nooit meer te zoeken. Onze gevulde koffers van merken als Airpress, Parat en Bahco hebben alles van de basis, tot en met een complete set met meer dan 100 gereedschappen en hulpstukken.

Lege gereedschapskisten

Als u zelf al een mooie collectie gereedschappen heeft, is een gevulde koffer natuurlijk een overbodige luxe. Een lege gereedschapskist kan wel zorgen dat u al uw gereedschap op één plek kwijt kan, waardoor u het minder snel kwijtraakt. Onze koffers en kisten zijn gemaakt van kunststof of metaal. Ook hebben we lege nylon gereedschapstassen, waarbij u niet een deksel hoeft te openen, maar direct uw gereedschap kunt vastpakken.

Voor in de werkplaats

Heeft u meer ruimte nodig en gebruikt u het gereedschap overwegend thuis? Dan is een gereedschapswagen ook een praktische oplossing. Deze hoeft u niet te tillen, maar kunt u bewegen over de vloer d.m.v. de robuuste wielen. Zo heeft u al uw gereedschap in uw schuur, garage of werkplaats altijd snel bij de hand.

Alles voor buitengewone vakmensen

In ons assortiment vindt u alles voor de echte professional. Niet alleen gereedschapskoffers, maar ook werkplaatskachels, kruiwagens, verlichting, boormachines en ander elektrisch gereedschap, werkkleding, wasmiddel en nog veel meer.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw