menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gereedschapswagen kopen? - Gratis verzending!

Gereedschapswagens

Gereedschapswagens

In de werkplaats of garage is het ideaal als je het gereedschap mee kan nemen naar de plaats waar je aan het werk bent. Als je veel gereedschap nodig hebt, wordt een koffer te zwaar om te tillen. Een gereedschapswagen is dan ideaal, om het gereedschap moeiteloos mee te nemen. In ons assortiment zitten meerdere merken gereedschapswagens, waaronder Benson en de bekende kwaliteitsmerken Airpress en Gedore.

Lees meer...
10 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Gereedschapswagen gevuld

Als je gaat starten met je gereedschap te verzamelen, is een gevulde gereedschapswagen de perfecte start. Naast een mooie wagen waar alles in zit, heb je ook direct een goede startset met gereedschap! Dit is ook ideaal als je oude gereedschap veelal niet meer compleet is, en je gewoon toe bent aan een volledig nieuwe set. Bij elke gevulde gereedschapswagen staat precies wat er allemaal in zit, dus kijk goed welke inhoud je het beste past. D.m.v. het quick lock systeem, zitten de lades altijd dicht, en vliegen ze niet zomaar open!

Voordelen gereedschapswagen

Een goede gereedschapswagen heeft veel voordelen. Je kan je gereedschap bijvoorbeeld makkelijk meenemen als je buiten de deur gaat klussen. Ook in een werkplaats, ben je flexibel, en hoef je niet de hele tijd naar eenzelfde plek toe om nieuw gereedschap te pakken. Als je het vergelijkt met een gereedschapskist bijvoorbeeld, is een wagen makkelijker mee te nemen en kan er ook nog meer gereedschap in!

Gereedschapswagen leeg

Heb je al veel gereedschap, maar nog geen goede plaats om het op te bergen? Dan kan een lege gereedschapskar ideaal zijn! Ook als de oude wagen stuk is gegaan, is dit de perfecte oplossing en hoef je niet ook direct je gereedschap te vervangen. Lege gereedschapswagens zijn er in allerlei uitvoeringen, er is altijd wel een wagen te vinden die perfect bij jouw behoefte past.

Gereedschap bij De Boer Drachten

Bij De Boer Drachten bent u niet alleen voor gereedschapswagens aan het juiste adres, maar alle soorten gereedschappen. In ons gamma vindt u onder andere hamers, scheppen, kruiwagens, boormachines, zaagmachines en nog veel meer. Ook voor lasgereedschap en klimgereedschap kunt u bij ons terecht.

Gereedschapswagens bij De Boer

In ons assortiment zitten gereedschapswagens met 2 tot zelfs 16 laden! Leeg, of gevuld, voor elke situatie hebben wij een passende wagen in ons assortiment. De gereedschapswagens zijn ideaal voor thuis, in de werkplaats, garage, of gewoon in de schuur. We hebben altijd diverse aanbiedingen in ons assortiment, waar u van kunt profiteren.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw