menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Gereedschapswagen kopen? - Gratis verzending!

Gereedschapswagens

Gereedschapswagens

In de werkplaats of garage is het ideaal als je het gereedschap mee kan nemen naar de plaats waar je aan het werk bent. Als je veel gereedschap nodig hebt, wordt een koffer te zwaar om te tillen. Een gereedschapswagen is dan ideaal, om het gereedschap moeiteloos mee te nemen. In ons assortiment zitten meerdere merken gereedschapswagens, waaronder Benson en de bekende kwaliteitsmerken Airpress en Gedore.

Lees meer...
15 artikelen gevonden
Sorteer op:
Borgring-Tangenset 79156-Tr28
Borgring-Tangenset 79156-Tr28
€ 28,09 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Gereedschapswagen gevuld of leeg

Heb je al veel gereedschap, maar nog geen goede plaats om het op te bergen? Dan kan een lege gereedschapswagen ideaal zijn! Ook als de oude stuk is gegaan, is dit de perfecte oplossing en hoef je niet ook direct je gereedschap te vervangen. Als je gaat starten met je gereedschap te verzamelen, is een gevulde gereedschapswagen de perfecte start. Naast een mooie wagen waar alles in zit, heb je ook direct een goede startset met gereedschap!

Gereedschapswagens bij De Boer

In ons assortiment zitten gereedschapswagens met 2 tot zelfs 16 laden! Leeg, of gevuld, voor elke situatie hebben wij een passende wagen in ons assortiment. De gereedschapswagens zijn ideaal voor thuis, in de werkplaats, garage, of gewoon in de schuur. We hebben altijd diverse aanbiedingen in ons assortiment, waar u van kunt profiteren.

Gereedschap bij De Boer Drachten

Bij De Boer Drachten bent u niet alleen voor gereedschapswagens aan het juiste adres, maar alle soorten gereedschappen. In ons gamma vindt u onder andere hamers, scheppen, kruiwagens, boormachines, zaagmachines en nog veel meer. Ook voor lasgereedschap en klimgereedschap kunt u bij ons terecht.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw