menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Grasmaaiers

Grasmaaiers

Zoek je een grasmaaier om jouw gazon te maaien? Bij De Boer Drachten vind je verschillende soorten grasmaaiers. Hieronder vind je soorten zoals: robotmaaiers, motormaaiers, zitmaaiers en handgrasmaaiers. Kies een grasmaaiers op basis van de grootte van jouw gazon. Maak vervolgens een keuze uit accu-, benzine- en elektrische grasmaaiers. We geven je tips bij het kopen van een grasmaaier die het beste aansluit op jouw wensen.

robotmaaiers_afb
motormaaiers2
zitmaaiers3
accu grasmaaiers
elektrische grasmaaiers
handgrasmaaiers-de-boer
bosmaaiers

Grasmaaier kopen: waar moet je op letten?

Op deze pagina vind je alle soorten grasmaaiers uit het assortiment van De Boer Drachten. Hieronder zetten we die punten voor je op een rijtje om de keuze voor een grasmaaiers voor jou makkelijker te maken. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt exemplaar. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je een grasmaaier gaat kopen?

 

Soorten grasmaaiers

 

Robotmaaiers

Een robotmaaier is zeer geschikt voor mensen die weinig tijd willen steken in het grasmaaien. Dit apparaat maait het gras automatisch. Bij De Boer Drachten heb je keuze uit robotmaaiers die geschikt zijn voor kleine- tot zeer grote gazonoppervlaktes.

 

Motormaaiers

Een motormaaier of benzine grasmaaier is geschikt voor grotere klussen zoals een groot gazon. Een motormaaier is een krachtige machine waarbij je geen verlengkabel hoeft te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je snoerloos werkt.

 

Zitmaaiers

Voor hele grote oppervlakten is een zitmaaier de beste oplossing. Een zitmaaier heeft een breed maaidek en een hoog vermogen. Zelfs voor smalle paden en plekken met veel stuiken of bomen is een zitmaaier een goede keus.

 

Handgrasmaaiers

Voor een kleine tuin is een handgrasmaaier een goede keus. Een handgrasmaaier werkt stil en snoerloos en is een betaalbare oplossing. Echter moet je een handgrasmaaier wel aanduwen.  

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw