menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Grasmaaiers

Grasmaaiers

Zoek je een grasmaaier om jouw gazon te maaien? Bij De Boer Drachten vind je verschillende soorten grasmaaiers. Kies een grasmaaiers op basis van de grootte van jouw gazon.

robotmaaiers_afb
motormaaiers2
zitmaaiers3
accu grasmaaiers
elektrische grasmaaiers
handgrasmaaiers-de-boer
bosmaaiers

Grasmaaier kopen: waar moet je opletten?

Op deze pagina vind je alle soorten grasmaaiers uit het assortiment van De Boer Drachten. Hieronder zetten we die punten voor je op een rijtje om de keuze voor een grasmaaiers voor jou makkelijker te maken. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt exemplaar. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten als je een grasmaaier gaat kopen? We geven je tips bij het kopen van een grasmaaier die het beste aansluit op jouw wensen.

Een robotmaaier is zeer geschikt voor mensen die weinig tijd willen steken in het grasmaaien. Dit apparaat maait het gras automatisch. Bij De Boer Drachten heb je keuze uit robotmaaiers die geschikt zijn voor kleine- tot zeer grote gazonoppervlaktes. Heb je wel genoeg tijd maar een kleiner budget? Kies dan voor een handgrasmaaier. Voor een kleine tuin is een handgrasmaaier een goede keus. Een handgrasmaaier werkt stil en snoerloos en is een betaalbare oplossing. Echter moet je een handgrasmaaier wel aanduwen. Voor hele grote oppervlakten is een zitmaaier de beste oplossing. Een zitmaaier heeft een breed maaidek en een hoog vermogen. Zelfs voor smalle paden en plekken met veel stuiken of bomen is een zitmaaier een goede keus.

Het ons assortiment grasmaaiers vind je ook accu grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en motormaaiers terug. Met een accu grasmaaier maai je eenvoudig en snel zonder kabels jouw gazon. Accu grasmaaiers hebben nog meer voordelen: minder onderhoud, minder lawaai en beter voor het milieu. Elektrische grasmaaiers zijn geschikt voor middelgrote tuinen. Let erop dat je niet veel bewegingsvrijheid hebt. Tot slot hebben we motormaaiers. Met een motormaaier of benzine grasmaaier kies je voor grasmaaien met een grasmaaier op benzine. Je hoeft nu geen rekening te houden met kabels. Deze grasmaaier is geschikt voor grote tuinen vanwege de bewegingsvrijheid.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw