menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Grasmaaiers

Grasmaaiers

Bent u op zoek naar een grasmaaier? De Boer Drachten biedt een breed assortiment grasmaaiers in verschillende categorieën. In ons assortiment zitten de bekende merken, zoals Viking, Gardena, Honda, Stiga en PowerWorks. De machines zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een accugrasmaaier, de voordelen van elektrisch maaien (minder onderhoud, minder lawaai, beter voor het milieu) maar dan zonder de nadelen van een kabel. 

bosmaaiers_afb
accu grasmaaiers
robotmaaiers_afb
motormaaiers_afb
elektrische grasmaaiers
zitmaaiers-afb

Specialist in tuinmachines

De Boer Drachten is specialist in tuinmachines, waaronder grasmaaiers. We kunnen alle soorten en afmetingen uit voorraad leveren, zoals zitmaaiers, motormaaiersrobotmaaiers, bosmaaiers en nog veel meer. In ons assortiment vindt u de beste merken, met een ruime garantieperiode. Ook andere tuinmachines zitten in ons assortiment, zoals kettingzagen, heggenscharen, hakselaars en houtklovers.

 

Beschermende kleding

Tijdens het werken met een grasmaaier is in elk geval aan te raden om een lange broek te dragen. Tussen het gras kan best nog wel eens een kiezeltje liggen die omhoog schiet. Ook zand kan door de kracht van de maaier nog hard tegen uw been aankomen. Dichte schoenen zijn dan ook meer dan welkom.

 

Werkplaats

De Boer Drachten beschikt over een vakkundige werkplaats met veel verstand van tuin- en parkmachines, buitenboordmotoren en quads. Onze monteurs kunnen uw machine repareren en onderhouden. Ook garantiereparaties, worden veelal gewoon in onze werkplaats uitgevoerd. Bent u niet in staat om uw machine te brengen? Wij kunnen hem ook afhalen en terugbrengen na reparatie.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw