menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Heggenscharen

Heggenscharen

Heggenscharen

Bent u op zoek naar een heggenschaar? De Boer Drachten biedt een breed assortiment heggenscharen van hoge kwaliteit. In ons assortiment zitten de bekende merken, zoals Stihl, Gardena, Metabo, Stiga en PowerWorks. De machines zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een stokheggenschaar, met een lange steel, of een heggenschaar met draaibare kop. Ook buxusscharen zitten in ons brede assortiment.

107 artikelen gevonden
Sorteer op:
Stihl Accu Heggenschaar HSA 56
Stihl Accu Heggenschaar HSA 56
vanaf  € 156,20 (per stuk)
Greenworks Accu Heggenschaar 40 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 40 Volt
vanaf  € 86,78 (per stuk)
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
Greenworks Accu Heggenschaar 24 Volt
vanaf  € 60,33 (per stuk)
Honda Benzine Heggenschaar HHH 25D-60
Honda Benzine Heggenschaar HHH 25D-60
€ 577,69 (per stuk)
leverbaar binnen 2-5 werkdagen
Vergelijken (0)

Brandstof heggenscharen

De heggenscharen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo kan je denken aan benzine (2- of 4-takt) of elektrisch. Van de elektrische uitvoering wordt de laatste jaren de accu-heggenschaar steeds populairder. Zo kan je werken zonder de uitstoot van benzine én zonder een onhandige kabel. De accu’s worden snel ontwikkeld en zijn tegenwoordig al goed in staat om veel kracht te leveren én lang mee te gaan. Bovendien is dezelfde accu vaak toepasbaar in diverse apparaten.

 

Typen

Er zijn diverse soorten heggenscharen, voor elke mogelijke toepassing. Doet u het liever met de hand? We hebben ook snoeigereedschap. Voor de hoge heggen zijn er speciale stokheggenscharen, met een lange steel. Hierdoor kunt u makkelijk op hoogte werken. Er zijn speciale harnassen te krijgen, waar u de machine mee kunt ondersteunen om het gewicht beter over het lichaam te verdelen. Special voor buxus-achtigen hebben we ook diverse soorten buxusscharen. Dit zijn speciale kleine scharen, die ideaal zijn om de buxus mee te snoeien.

 

Tuinmachines

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van tuinmachines, groot of klein. Van zitmaaier tot houtklover. Speciaal voor het werken met deze machines hebben we ook werkkleding en veilgiheidsmaterialen, zoals een veiligheidsbril, handschoenen, werkschoenen en nog veel meer. Uw tuinmachines kunt u ook laten repareren bij De Boer. Onze werkplaats is gespecialiseerd in tuinmachines, buitenboordmotoren en quads.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw