menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | Armaturen en verlichting

Armaturen

Een armatuur is een attribuut waar een lamp in kan worden gezet om hem aan het plafond of muur te hangen. Ze worden voornamelijk gebruikt in bedrijfspanden in combinatie met TL-buizen wegens de grote hoeveelheid licht en kunnen ze worden gebruikt in stallen en boerderijen. Vind in ons assortiment de armaturen en bijbehorende lampen die het beste bij jouw behoeften passen en gebruik onze LED armaturen om flink te besparen op je energie rekening.  

Lees meer...
51 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Kan ik mijn TL-buis vervangen door een LED TL-buis?

Wil je je normale TL-buis in je armatuur vervangen door de zuinigere LED variant, maar weet je niet of dit zomaar kan? Geen paniek, dit is geen probleem, in vrijwel alle gevallen kan je eenvoudig de TL-buis vervangen door een LED TL-buis zonder deze om te bouwen (mits het de juiste fitting is natuurlijk). Echter kan het in specifieke gevallen een optie zijn om het voorschakelapparaat uit de armatuur te halen.

De voordelen van LED armaturen

Het grootste voordeel van het gebruiken van LED armaturen is dat ze erg energiezuinig zijn. Zo besparen ze over het algemeen zo’n 70% ten opzichte van normale armaturen en gaan ze tot wel 10 keer langer mee. Als je een (groot) bedrijfspand wilt verlichten scheelt dit dus ook veel kosten in onderhoud bovenop de hoge energiebesparing. Let bij armaturen wel goed op of de lengte van bijvoorbeeld de TL-buis klopt en dat fitting van de armatuur gelijk is aan de lamp die je wil gebruiken. De meest voorkomende fittingen die worden gebruikt in armaturen zijn G13 en T5, dit zijn de fittingen van TL-buizen.

Koop je armaturen online

Wil jij je bedrijfspand of woning verlichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze armaturen zijn namelijk uit direct uit voorraad leverbaar. Twijfel je nog over je aankoop? Dan staan wij telefonisch, per mail en in onze vestiging voor je klaar om je van advies te voorzien!  Heb je op onze website de armaturen kunnen vinden die je zocht? In de meeste gevallen geldt voor 20.00 uur besteld is morgen in huis. Dus bestel je armaturen nu en geniet snel van een verlichte ruimte.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw