menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | Lamphouders en verlichting

Buitenlampen

Buitenlampen zijn een belangrijk onderdeel van elke tuin of buitenruimte. Ze zorgen niet alleen voor sfeer en gezelligheid, maar ook voor veiligheid en beveiliging. Bij het kiezen van de juiste buitenlampen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de stijl en het doel van de lampen, de grootte van de ruimte, het vermogen en het type lichtbron.

Lees meer...
106 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waarom buitenlampen?

Buitenlampen worden voornamelijk gebruikt voor het verlichten van een buitenruimte. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde delen van de tuin of het huis te verlichten, zoals een pad of een oprit, om zo veiligheid en beveiliging te bieden. Buitenlampen kunnen ook worden gebruikt om sfeer te creëren, door bijvoorbeeld een aantal lantaarns op het terras te plaatsen of een paar spots te richten op een mooi gedeelte van de tuin.

Buitenlampen kunnen ook worden gebruikt om een tuin of buitenruimte op een bepaalde manier te accentueren of te benadrukken. Zo kan een sfeervolle lantaarn bijvoorbeeld worden gebruikt om een mooie plant of een prachtig bloemperk te accentueren, terwijl een paar spots kunnen worden gebruikt om een prachtig gebouw of een bijzonder element in de tuin te benadrukken.

Soorten buitenlampen

Er zijn tal van verschillende soorten buitenlampen beschikbaar, van klassieke wandlampen en vloerlampen tot moderne spots en sfeervolle lantaarns. Bij het kiezen van de juiste stijl is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van het huis en de tuin, zodat de lampen harmonieus aansluiten op het totale design.

Verder is het ook belangrijk om te overwegen wat het doel van de buitenlampen is. Zo zijn er lampen die specifiek bedoeld zijn om bepaalde delen van de tuin of het huis te verlichten, terwijl andere lampen juist bedoeld zijn om sfeer te creëren. Bij het bepalen van het doel kan het ook handig zijn om te overwegen hoe vaak de lampen gebruikt worden en hoe lang ze moeten branden.

Daarnaast is het vermogen en het type lichtbron ook belangrijk om rekening mee te houden. Zo zijn er lampen met verschillende vermogens beschikbaar, afhankelijk van hoeveel licht nodig is. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten lichtbronnen, zoals LED, halogeen en gloeilampen, elk met hun eigen voordelen en nadelen.

Al met al zijn er dus veel zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste buitenlampen. Door goed na te denken over stijl, doel, vermogen en lichtbron, kan je de perfecte buitenlampen vinden voor jouw tuin of buitenruimte.

Koop je buitenlampen online

Ben je opzoek naar een buitenlamp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze buitenlampen zijn namelijk uit direct uit voorraad leverbaar. Twijfel je nog over je aankoop? Dan staan wij telefonisch, per mail en in onze vestiging voor je klaar om je van advies te voorzien! Heb je op onze website de buitenlampen kunnen vinden die je zocht? In de meeste gevallen geldt voor 20.00 uur besteld is morgen in huis. Dus bestel je buitenlamp nu en geniet snel van een verlichte ruimte.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw