menu
  • excl.
  • incl.
BTW

De Boer Drachten | Gloeilampen en verlichting

Gloeilampen

Gloeilampen zijn een over het algemeen een verouderde soort verlichting, vooral door het hoge energieverbruik en de opkomst van de LED lamp. Om deze reden hebben we bij de Boer Drachten een beperkt assortiment aan gloeilampen. Wel kunnen gloeilampen handig zijn voor plekken waar niet constant verlichting nodig is, denk hierbij bijvoorbeeld aan het lampje in je koelkast of oven.

Lees meer...
8 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Fittingen

Net als de meeste lampen hebben gloeilampen verschillende fittingen, de bekendste hiervan zijn net als bij LED lampen de E27 en E14 fittingen. In ons assortiment vind je de E14 fitting aangezien deze geschikt is voor het gebruik in enkele apparaten. Onze gloeilampen zijn dan ook vooral geschikt voor koelkasten, ovens en naaimachines, ze zijn dus NIET bedoeld als lamp voor bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer.

LED of gloeilampen?

LED lampen zijn een stuk efficiënter en normaal gesproken ook de beter keuze. Ze gaan over het algemeen minimaal 10 keer langer mee en ze besparen tot wel 90% ten opzichte van de gemiddelde gloeilamp. Ook qua lichtopbrengst is de LED lamp vele malen beter dan de gloeilamp, die slechts zo’n 5 procent van zijn verbruikte energie om zet in licht. Kortom met LED lampen kom je voordeliger uit als het gaat om het verlichten van een kamer die veel gebruikt wordt, voor ruimtes die zelden worden verlicht kan je een kijkje nemen bij ons assortiment spaarlampen, die zijn namelijk gemiddeld goedkoper in aanschaf maar wel minder zuinig dan een LED lamp.

Koop je gloeilampen online

Wil je je oven of koelkast verlichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gloeilampen zijn namelijk uit direct uit voorraad leverbaar. Twijfel je nog over je aankoop? Dan staan wij telefonisch, per mail en in onze vestiging voor je klaar om je van advies te voorzien!  Heb je op onze website de lampen kunnen vinden die je zocht? In de meeste gevallen geldt voor 20.00 uur besteld is morgen in huis. Het enige wat we dan nog kunnen zeggen is: geniet van je verlichte apparaten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw