menu
  • excl.
  • incl.
BTW
Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Goed installatiemateriaal kan veel werk schelen bij het gebruik. De Boer Drachten heeft een breed assortiment installatiemateriaal, van PVC buis tot en met koperkoppelingen. In ons assortiment vindt u alles voor uw verwarming, beregening in de tuin of het aansluiten van het drinksysteem voor uw vee. Ook voor afvoerbuizen kunt u bij De Boer Drachten terecht.

Lees meer...

Aansluiten drinksystemen

In ons assortiment vindt u alles voor het aansluiten van het drinksysteem voor uw dieren. De kwaliteit van het drinkwater is medebepalend voor de gezondheid van een dier. Er dient altijd voldoende drinkwater te zijn, van goede kwaliteit. In koudere periodes kunt u zorg dragen voor een goede watertoevoer door middel van een rondpompsysteem of verwarmingslint.

Beregening

Wilt u beregening aansluiten in uw tuin? De Boer Drachten heeft tuinslangen, slangkoppelingen en sproeiers altijd op voorraad. Ook voor het beregenen vanuit bijvoorbeeld een vijver of andere vuilwaterbron, kunt u hier kiezen uit een passende vuilwater dompelpomp.

Koperfittingen

In ons brede assortiment vindt u onder andere Bonfix fittingen. De Bonfix knelfittingen zijn superieur in prijs en kwaliteit. Ook vindt u de bekende VSH fittingen in ons assortiment. De diverse fittingen zijn ook voorzien van KIWA of GASTEC keurmerk.

Ook waterleiding, afvoerleiding of drainagebuis kunt u bij De Boer Drachten online bestellen of afhalen in onze winkel Drachten.

Eigen werkplaats
Eigen werkplaats
Met 7 gespecialiseerde monteurs
Online bestellen
Online bestellen
24 uur per dag, 6 dagen per week
Kwaliteitsproducten
Kwaliteitsproducten
Meer dan 250 A-merken
Persoonlijke service
Persoonlijke service
Al meer dan 85 jaar!
Bezorgservice
Bezorgservice
Binnen NL gratis vanaf 75 euro
Grootverbruikers
Grootverbruikers
Met aantrekkelijke staffelkortingen
De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw