menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Installatie

Installatiemateriaal bij de boer

Installatiemateriaal

Goed installatiemateriaal kan veel werk schelen bij het gebruik. De Boer Drachten heeft een breed assortiment installatiemateriaal, van PVC buis tot en met koperkoppelingen. In ons assortiment vindt u alles voor uw verwarming, beregening in de tuin of het aansluiten van het drinksysteem voor uw vee. Ook voor afvoerbuizen kunt u bij De Boer Drachten terecht.

Deboer-Installatie-Gegalvaniseerd
Deboer-Installatie-Koper
Deboer-Installatie-PVC
Deboer-Installatie-Tyleen
Deboer-Installatie-Slangenetc

Aansluiten drinksystemen

In ons assortiment vindt u alles voor het aansluiten van het drinksysteem voor uw dieren. De kwaliteit van het drinkwater is medebepalend voor de gezondheid van een dier. Er dient altijd voldoende drinkwater te zijn, van goede kwaliteit. In koudere periodes kunt u zorg dragen voor een goede watertoevoer door middel van een rondpompsysteem of verwarmingslint.

 

Beregening

Wilt u beregening aansluiten in uw tuin? De Boer Drachten heeft tuinslangen, slangkoppelingen en sproeiers altijd op voorraad. Ook voor het beregenen vanuit bijvoorbeeld een vijver of andere vuilwaterbron, kunt u hier kiezen uit een passende vuilwater dompelpomp.

 

Koperfittingen

In ons brede assortiment vindt u onder andere Bonfix fittingen. De Bonfix knelfittingen zijn superieur in prijs en kwaliteit. Ook vindt u de bekende VSH fittingen in ons assortiment. De diverse fittingen zijn ook voorzien van KIWA of GASTEC keurmerk.

 

Ook waterleiding, afvoerleiding of drainagebuis kunt u bij De Boer Drachten online bestellen of afhalen in onze winkel Drachten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw