menu
  • excl.
  • incl.
BTW

Kalverhokken en -kalverboxen

Kalverhokken en kalverhuisvesting

Kalverhokken

De Boer Drachten heeft een uitgebreid assortiment kalverhokken, kalverboxen en toebehoren voor de huisvesting van uw kalveren. De kalverhutten of -hokken zijn uitgevoerd in kunststof waardoor ze gemakkelijk zijn te reinigen, een lange levensduur hebben en zeer robuust zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor alle toebehoren van uw kalverhok. Mocht u vragen hebben over één van onze kalveriglo's of andere producten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

186 artikelen gevonden
Sorteer op:
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Hekwerk
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Hekwerk
vanaf  € 1.406,64 (per stuk)
actie
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Opsluithek
CalfOtel XL-5 Groepshok - Inclusief Opsluithek
vanaf  € 1.324,14 € 1.199,00 (per stuk)
Vergelijken (0)

KALVERIGLO

Spinder Basis Kalverhok: voor pasgeboren kalveren
Vooral pas geboren kalveren zijn door hun geringe weerstand erg gevoelig voor besmettingen. Door contact met elkaar, likken of zuigen, is de kans groter dat de kalveren elkaar besmetten. Hierom is een individuele huisvesting is dan ook een vereiste. Te meer omdat de waarde van de kalveren, door het gebruik van moderne fokmethoden, inmiddels zodanig is gestegen dat iedere andere manier van huisvesting te veel risico met zich meebrengt. Door middel van individuele huisvesting heeft u optimale controle op de gezondheid, voeding en mest van de kalveren. Dieren met diarree of eventuele besmettingen zijn onmiddellijk te signaleren en kunnen apart worden behandeld, zodat de kans op besmetting van de andere kalveren gering is. De eenling-kalverboxen van Spinder dragen al jaren bij aan een gezonde start van het pasgeboren kalf.

Kalverboxen van Spinder zijn verkrijgbaar met de volgende opties:
Breedte: 82 cm of 92 cm
Tussenwanden van watervast hechthout met gladde kunstharstcoating
Ook als aanbouw-kalverhok
Extra accessoires

Calfotel Kalverhok
Kalverhokken van Calfotel zijn gebaseerd op drie gouden principes: arbeid, welzijn en groei. Deze kalverhokken hebben een opvallend open dak wat ideaal is voor plaatsing binnen in de schuur, of buiten onder een (af)dak. Het open dak zorgt voor een erg praktisch en flexibel opfoksysteem. De kalveriglo's zijn gemaakt uit één stuk glasvezelversterkt polyester. De hokken zijn dus naadloos wat de kans op bacterievorming verminderd en het kalverhok erg makkelijk te reinigen maakt. De hokken zijn uitgerust met stevige (onderhoudsvrije) wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Kalverhokken van Calfotel zijn dus zeer mobiel, hygiënisch en zeer praktisch in gebruik. De kalverhokken zijn te verkrijgbaar als eenlinghokken en groepshokken.

Cosnet eenling-Kalverhok
Kalverhokken van dit merk zijn te bestellen als losse onderdelen en als complete set. Zo kunt u zelf uw ideale opstelling creëren.

Kalvermobiel Comfort-Lijn Kalverhokken
De kalverhokken Kalvermobiel bieden wij aan in verschillende uitvoeringen. De eenlingboxen zijn er in de uitvoering kunststof of betonplex. Als bodem kunt u kiezen uit verschillende type materialen: houten bodem, noppenbodem en noppenbodem anti-slip. De diepte van de hokken zijn 130 cm en in de uitvoeringen met en zonder dak. Dit type kalverhok heeft standaard een onderstel voor een dollywagen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Mocht u vragen hebben over onze kalveriglo's neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 0512 - 51 82 05. Wij informeren u graag voor een oplossing op maat.

De Boer Drachten heeft alles in huis voor een goede kalfopfok. Wat dacht u van Sprayfo opfokmelk, of de juiste ondersteuning bij ziekte of diarree.

Dé specialist voor de veehouder
In ons assortiment vindt de veehouder alles voor in en om zijn bedrijf. U kunt bij ons terecht voor afrastering,   kruiwagens, grasmaaiers, maar ook werklaarzen en overalls.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw